Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Her finder du artikler, forskningsviden og tips som hjælper dig at holde din hest sund og rask

At opretholde din hests sundhed og trivsel er afgørende for at begrænse antalet besøg af dyrlæge til den obligatoriske tandtjek og vaccinationsbesøget hvert år. Hos Godebakterier tror vi på at kombinere omhyggeligt udvalgte produkter der har veldokumenteret forskning bag sig med praktiske tips om hvordan du bedst holder hest, for at hjælpe dig med at opnå dette mål.

Forskningsbaseret Viden:

Vi forstår vigtigheden af at basere vores råd og anbefalinger på solid forskning. Vores artikler og blogindlæg er nøje skrevet for at give dig den nyeste viden inden for hestepleje og ernæring. Fra undersøgelser om fordøjelsessystemets sundhed til metoder for at forhindre at problem opstår, stræber vi altid efter at være opdaterede og informative.


Praktiske Tips til Hestepasning:

Udover at tilbyde videnskabeligt baserede råd, deler vi også praktiske tips til daglig hestepasning. Fra korrekt foderplanlægning til hygiejnetiltag, er vores mål at give dig de værktøjer, du har brug for, for at holde din hest sund og tilfreds.


Produkter til Sundhed og Velvære:

Godebakterier tilbyder et udvalg af produkter designet til at understøtte din hests sundhed og velvære. Vores fodertilskud og produkter er nøje sammensat for at fremme en sund fordøjelse, immunforsvar og generel trivsel.


Ved at kombinere vores forskningsbaserede viden med praktiske tips og kvalitetsprodukter, håber vi at være din pålidelige partner i at opretholde din hests sundhed og holde dyrlægen fra døren. Hos Godebakterier er vi dedikerede til at hjælpe dig med at din hest skal have det godt. Vi ved nemlig hvor meget det kan påvirke en, hvis den ikke har det godt. 


Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde for at give din hest et godt velvære. 

TRUSTPILOT