SPAR 20% på ONLYGOODHORSE brug rabatkoden

GRAESIND2024

Gælder ikke mega og maxi pakken

Tilbage til webshop

Camelinaolie - Økologisk superfood til både hest, hund og mennesker

Vores højkvalitative Camelinaolie produceres økologisk af Therese og Stefan Ranch i Tystberga, Sverige, og har både sundhedsmæssige fordele og en god smag. Den egner sig til både mennesker, heste og hunde.

Camelina of Sweden er rig på essentielle fedtsyrer (EFAs), især omega-3 og omega-6, som er afgørende for at opretholde generel sundhed. Disse EFAs fremmer sund hud og en blank pels, er gode for sener og led samt forhindrer tør hud.

Derudover understøtter Camelinaolie et velfungerende fordøjelsessystem med sit indhold af galactolipider. Camelinaolien er unik, idet den naturligt har dobbelt så højt et Omega 3 (46%) indhold i forhold til Omega 6 (19%). Den er også rig på E-vitamin, som er en antioxidant og bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress samt giver olien en lang holdbarhed. 

Camelinaolie til hunde

Essentielle fedtsyrer er afgørende for din hunds generelle sundhed og trivsel. De spiller en vigtig rolle i at opretholde flere aspekter af din hunds sundhed, såsom hud, pels, trædedyner, led, sener osv. Omega 3 og omega 6 er fedtsyrer, som kaldes essentielle, fordi kroppen ikke selv kan producere dem. Derfor er det vigtigt, at din hund får dem i sin kost. Essentielle fedtsyrer er opdelt i to familier: omega-3 og omega-6. Afhængigt af hvilken type foder din hund får, indtager den forskellige omegafedtsyrer, og det kan føre til ubalance i forholdet mellem Omega 3 og Omega 6. For eksempel indeholder næsten alle vegetabilske olier Omega 6, mens fiskeolie er kendt som en god kilde til Omega 3. Desværre påvirker produktionen af fiskeolie både miljøet og fiskebestanden negativt, og derfor er vi glade for at kunne præsentere denne olie, der har et højt indhold af Omega 3, nemlig den økologiske Camelinaolie. Har du nogensinde set en hund med en skinnende og smuk pels og været imponeret? En sund pels er ikke kun fantastisk at se på, det er også et tegn på god sundhed. Tilføjelse af essentielle fedtsyrer til din hunds kost spiller en betydelig rolle i at opretholde sund hud og en skinnende pels. Komponenter i essentielle fedtsyrer hjælper også med at forhindre tør hud og dårlig hårvækst, hvilket kan resultere i en blank og tyk pels.


Camelinaolie til heste

Ligesom hunde har heste også gavn af økologisk Camelinaolie. Normalt får heste deres Omega 3 gennem frisk græs. Men når vi fjerner hestene fra græs og kun giver dem hø eller wrap, som har meget lidt Omega 3 i sig, har hestene ikke andre mulige kilder til Omega 3 end det, vi som hesteejere tilføjer i deres foder. Manglende Omega 3 kan føre til problemer med immunforsvaret, hormonbalancen, hud, pels, hove, led osv. Da Camelinaolie har en mild nøddeagtig smag, kan heste virkelig godt lide den. Derfor er det normalt heller ikke et problem at få en kræsen hest til at spise Camelinaolie. Camelinaolie er også en god kilde til energi uden at tilføje stivelse.


Generelt set er Camelinaolie et værdifuldt supplement til både mennesker og dyr og tilbyder en række sundhedsfordele, der bidrager til generel velvære og vitalitet.

TRUSTPILOT