SPAR 20% på ONLYGOODHORSE brug rabatkoden

GRAESIND2024

Gælder ikke mega og maxi pakken

Tilbage til webshop

Få din hests tarmsystem tilbage på sporet

Kursuset ”Få din hests tarmsystem tilbage på sporet”, er et kursus til dig der kæmper med at få styr på din hests mave.

Dette er et trin for trin forløb, baseret på forskning, så du kan slippe af med frustrationer og store dyrlægeregninger.

Det er et "vi går vejen sammen"-forløb og er skabt for dig, der vil have en køreplan som du kan følge for at opnå en hest med en velfungerende mave og tarm. Kom i mål med et stærkt fællesskab i ryggen og en topmotiveret undervisere ved hånden.


Tilmelding til kursuset er lukket

Du er velkommen at skrive dig op på venteliste
Drømmer du om at have færre bekymringer og færre dyrlægeregninger, og i stedet have en hest som IKKE skal have vasket bagben hver dag?  Så er dette et kursus for dig.

 

Det er plads til 7 deltagere og de hesteejere, som melder sig til dette kursus får:

 

  • Kursuset ”Få din hests tarmsystem tilbage på sporet”, et trin for trin forløb, baseret på forskning, så du kan slippe af med frustrationer og dyrlægeregninger. (Værdi 3.950 KR)


Kursuset er en unik strategi for at opnå en glad hesteejer, som har en hest med et velfungerende mave- og tarmsystem. Det er en strategi, som er nem at følge, der indgår IKKE nogen dyrlægeregninger, den gør at du bliver fri for nogle af de bekymringer du har for din hest, alle hesteejere kan følge denne strategi, og den leder til en sund tarm -> sund og glad hest.


  • Ugentlige telefonsamtaler [Bonus #1], så din hest gør hurtige fremskridt


  • En køreplan for at maksimere resultatet med at opnå en hest, der IKKE har løs afføring, som render ned af bagbenene [Bonus #2]. Du får en plan for, hvordan du skal gribe problemet an og finde den bedste vej til hurtigt at opnå et resultat, som bliver vedholdende. (værdi 1000 kr)


  • En dagbog for din hests hestepærer [Bonus #3], så du kan følge med i de fremskridt, som din hest gør med at få en velfungerende mave og tarm igen. (værdi 250 kr)


  • Fællesskab med andre hesteejere, som har en hest med en sensitiv tarm, ligesom dig selv [Bonus #4]. Dette er for, at du skal holde fokus på målet og kunne udveksle oplevelser.


  • 30 dages forbrug af mælkesyrebakterier til din hest. [Bonus #5] De er en understøttelse til et velfungerende fordøjelsessystem hos din hest. (værdi 590 kr)


Kurset starter 20 marts 2023, og er et online forløb. Det koster kun 1980 kr inkl. moms. du får en kæmpe rabat på 3.810 Kr jf. værdi oven. 
TRUSTPILOT