Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

CELLA TEST - få svar på hvad dit dyrs krop har brug for

Dit dyr har små hårceller, der sidder fast i huden. Disse celler indeholder masser af vigtig information om, hvad dit dyrs krop har brug for, og hvordan den reagerer på miljøet omkring sig. 

Forestil dig at være fri for at gætte dig frem til om din hest eller hund mangler et specifikt vitamin eller mineral. Forestil dig at i stedet få en rapport som fortæller dig om hvilke vitaminer og mineraler som dit dyr har brug for og om den mangler mælkesyrebakterier og hvilken type af foder du skal fokusere på at give den og hvad du skal undgå, for at dit dyrs krop skal komme i balance.  

Disse svar kan du nu få hos Godebakterier med et CELLA TEST. Det bedste af det hele er at det er nemt at tage en hårcelle test og du får en rapport som vi hjælper dig med at analysere så at du precis ved hvad din hest eller hund rent faktisk har brug for, og på den måden optimere dens velvære. 


Problem med mave og tarm

Det er ret almindeligt at både vores heste og hunde har problemer med mave- og tarmsystemet. Dette opstår ofte når kroppen mangler mælkesyrebakterier. vigtige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, aminosyrer og  eller antioxidanter. Det kan også skyldes, at kroppen reagerer dårligt på visse fødevarer eller er belastet af giftstoffer.

Dit dyrs tarmsystem har stor indflydelse på, hvordan den har det. Derfor er det en god idé at undersøge, om der er ubalancer i hestens- eller hundens krop, der skyldes mangel på vigtige næringsstoffer eller andre problemer.

Dette er noget du kan få svar på med CELLA TEST rapporten. Den kan vise, om der er ubalancer i kroppen, som skyldes mangel på gode bakterier, vigtige næringsstoffer, dårlig reaktion på visse fødevarer eller eksponering for skadelige stoffer. Der kan påvirke dit dyrs fysiske og mentale velvære.

Vil du høre mere kontakt Godebakterier idag på telefon: +45 30 42 95 63 

TRUSTPILOT