kundesupport@godebakterier.dk +45 30429563
Tilbage til webshop

OnlyGoodHorse - Det Optimale Tilskud til Din Hests Fordøjelse og Velvære

Her finder du vores udvalg af det populære tilskud, OnlyGoodHorse. Uanset om du ønsker at pleje din hests fordøjelsessystem eller har behov for noget til din hests sensitive mave, så har vi præcis det, du har brug for. OnlyGoodHorse er udviklet på baggrund af forskningsstudier af det svenske firma Animalprobiotics AB. Produktet har været tilgængeligt på det svenske marked i over 25 år og er blevet klinisk testet i samarbejde med Specialisthestehospitalet i Helsingborg. Faktisk udgør OnlyGoodHorse en fast del af hverdagen på dette hospital og bruges dagligt til deres patienter.

OnlyGoodHorse er et tilskudsfoder af høj kvalitet, som leveres i praktiske portionsposer, hvilket gør det let at give til din hest. Det er både lugt- og smagsneutralt, så selv den mest kræsne hest vil spise det med fornøjelse. Det kan til tider være en udfordring at finde det rette tilskud til din hest, og derfor er vi altid tilgængelige via telefon eller e-mail. Vi ønsker at guide dig igennem processen, så du kan finde det tilskud, der bedst opfylder din hests individuelle behov.

NØGLEN TIL DIN HESTS VELVÆRE
Nem at give

Blandes med hestens foder for at opnå en ensileringsproces.

De er smag og lugtfrie. Nemme at bruge.

Anbefales af dyrlæge

Produkterne er veldokumenterede og udviklede i tæt samarbejde med veterinærer

til alle heste

Stor som lille, gammel eller ung, konkurrencehest eller skovturshest. OnlyGoodHorse blandes i alle typer af hestes foder!

TRUSTPILOT