Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Fortrydelsesret

Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du modtager varen (fortrydelsesfristen).  

Hvis du vil fortryde dit køb, skal du meddele os dette. Meddelelsen skal klart og tydeligt angive, hvilket køb det drejer sig om, og at du fortryder det pågældende køb. Hvis du ønsker det, kan du bruge den blanket, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udfærdiget.

Du kan også give os besked pr. e-mail eller brev. Du finder vores kontaktoplysninger under "Retur- og ombytningsret". OBS! Det regnes ikke som en udnyttelse af fortrydelsesretten, hvis du ikke afhenter din pakke eller nægter modtagelsen.

Gør du brug af fortrydelsesretten betaler du returfragten. Bemærk! Det er ikke muligt at returnerer en brugt vare, eller delvis brugt vare. Er emballagen ødelagt regnes det også som brugt vare. Ved returnering af varer anbefaler vi, at du pakker varerne forsvarligt og omhyggeligt ind, da du selv har ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor også kvittering for afsendelse. Du skal selv afholde udgifter til returnering. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.


Reklamationer

Hvis du vil reklamere en vare, bedes du først kontakte forhandleren, hvor du købte varen. Hvis du har købt varen i vores webshop eller via vores kundeservice, bedes du kontakte kundeservice på 30 42 95 63 eller sende en mail til info@godebakterier.dk. Husk at kvitteringen/følgesedlen skal medbringes ved alle reklamationer.  

Du har ret til at reklamere en beskadiget eller fejlbehæftet vare. Vi anbefaler at reklamere med det samme, at du opdager fejlen. To måneder anses som en rimelig frist for at skadesanmelde en vare.

Hvis vi godkender reklamationen, forbeholder vi os retten til i første omgang vurderer fejlen på varen. Hvis dette ikke er muligt, fremsender vi en erstatningsvare. Hvis varen ikke længere er på lager, udbetaler vi købesummen og eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med reklamationen inden for 14 dage. Beløbet i forbindelse med reklamationen udbetales med samme betalingsmiddel, som du brugte ved købet. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, opbevaring af vare, vold eller uautoriserede indgreb.

Som forbruger har du altid ret til at kontakte godebakterier.dk med henblik på hjælp til reklamationer, fortrydelsesret eller anden hjælp vedrørende køb eller bestilling. Du finder mere information om dine rettigheder som forbruger på forbrug.dk.  

Returadress:
Godebakterier.dk
Skyttehusvej 4
8464 Galten
Danmark  

Kontakt vedrørende reklamationer:
E-mail: kundesupport@godebakterier.dk
Tlf. 30429563
Organisationsnummer: 19430588

TRUSTPILOT