Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Om Godebakterier

Godebakterier – Nøglen til dit dyrs velvære

Velkommen til Godebakterier, hvor din hests og hunds trivsel er vores højeste prioritet!


Vores Mission:

Hos Godebakterier arbejder vi for, at din hest og/eller din hund skal have det godt med et velfungerende fordøjelsessystem. Derfor er det vores mission at kunne tilbyde de bedste og mest effektive tilskud tilgængelige på markedet inden for mave- og tarmprodukter. Vi stræber efter at dele viden, der er baseret på forskning, om fordelene ved GODE bakterier og deres afgørende rolle i at opretholde din hests og din hunds velvære.


Hos Godebakterier vil vi også være delagtige i en bæredygtig fremtid. Hvor dyrejere bruger produkter der har en positiv indvirken på vores miljø, naturen og de dyr der lever der. 


Hvorfor Godebakterier?

Vi mener, at din hest og din hund fortjener det bedste. Derfor har vi omhyggeligt udvalgt de produkter, som vi har erfaring med og opfylder de krav vi stiller på produkter vi har i sortiment. Vi er distributører i Danmark af OnlyGoodHorse og OnlyGoodDog (kommer snart) fra Animal Probiotics AB, økologisk Camelina Olie fra By Ranch, RHEVA plaster fra RHEVA AB, og vi forhandler Effektive Mikroorganismer fra Agriton samt Gastro 112 fra Urtefarm, SandXpell fra TRM. Disse produkter er alle nøje udvalgt for deres kvalitet og indvirkning på din hests og hunds trivsel og velvære.


Godebakterier i Praksis

Vi ved, at din hests og din hunds velvære er afgørende for dig. Derfor tilbyder vi produkter, der er skræddersyet til at fremme en velfungerende fordøjelse og et balanceret tarmsystem hos dit dyr. Ved at integrere vores produkter i deres daglige rutine kan du sikre, at de får den nødvendige ernæring, de har brug for, hver dag. Gode bakterier er ikke bare vigtige for et velfungerende fordøjelsessystem, de er også vigtige for dyrets hudflora og for at opretholde et miljø, hvor der er minimalt med dårlige bakterier.


Vores Udvalg

Udover de unikke mælkesyrebakterier fra Animal Probiotics AB tilbyder vi også Effektive Mikroorganismer til rengøring og hudpleje fra Agriton og økologisk Camelina olie fra By Ranch. Herudover finder du RHEVA plaster fra RHEVA AB, SandXpell fra TRM og GASTRO 112 fra Urtefarm, Egusin fra Agro2 samt høpiller og høhakk fra Marstall. Disse produkter er nøje udvalgt for deres positive indvirkning på dine hestes og hundes trivsel og sundhed.

Hos Godebakterier forpligter vi os til at levere produkter af højeste kvalitet, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger. Vi er dedikerede til at give dine heste og hunde den omsorg og opmærksomhed, de fortjener, og vi er stolte af at være din pålidelige partner i at sikre deres trivsel. Du kan altid henvende dig til os for rådgivning, enten via telefon eller e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.


Bliv forhandlere

Godebakterier er distributør i Danmark for OnlyGoodHorse by Animal Probiotics, RHEVA sårbeskyttelse og Økologisk Camelinaolie og Effektive Mikroorganismer til hest og hund fra Agriton. Er du interesseret i at forhandle nogle af disse produkter, så kontakte Marketing og salgschef Madeleine Broman Toft e-mail: M.toft@godebakterier.dk

 
Godebakterier er også på YouTube

Kundeservice og salg

Madeleine Broman Toft står for kundeservice og salg hos Godebakterier

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål omkring gode bakterier, mælkesyrebakterier til dyr, problem med din dyrs mave og tarm (hvis akut kontakte først din dyrlæge). Tøve ikke med at kontakte Madeleine, enten her i chatten, på telefon eller e-mail.

Vi vil meget gerne høre fra dig!

Om Madeleine Broman Toft

Madeleine er dedikeret til at hjælpe dig med vejledning. Madeleine har arbejdet med heste hele sit liv, har egen stald og interesserer sig for forskning omkring hvordan vi skal fodre og passe på vores dyr for at de skal få den bedste livskvalitet. Madeleine har selvføjelig også hund og kat. 

*Animal Probiotics AB er svensk virksomhed som er ledende indenfor forskning i fodertilskud til dyr. Virksomheden er beliggende i forskerbyen i Lund, Sverige. Bag Animal Probiotics AB står Tekn. Dr. Clas Lönner, stiftere af Animal Probiotics AB og forskere i mikrobiologi og gode bakterier. Leg. veterinær Marie Ålund, er også tilknyttet Animal Probiotics som ekspert, udover at hun er praktiserende dyrlæge på hest og smådyr. 

TRUSTPILOT