kundesupport@godebakterier.dk +45 30429563
Tilbage til webshop

Om Godebakterier

Hos Godebakterier går vi op i dit dyrs velvære!

Vores mission er at sælge markedets bedste produkter til dyrs mave- og tarmsundhed samt sprede viden baseret på forskning om GODE bakterier og mave- og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvære.


Vi mener, at et velfungerende fordøjelsessystem er af afgørende betydning for dit dyrs trivsel. Derfor har vi valgt produkter, som vi ved gør en forskel. Vi tilbyder OnlyGoodHorse mælkesyrebakterier fra Animal Probiotics AB*, Swedish Gastro Oat Oil (havreolie til heste), SandXpell loppefrøskaller, Egusin og Gastro 112.


OnlyGoodHorse er et unikt produkt, der tilføjer mælkesyrebakterier til din hests fordøjelsessystem og anvendes til ensilering af hestens foder. OnlyGoodHorse er en højkvalitets mælkesyrebakterie, der hjælper med at opretholde et sundt fordøjelsessystem og øge dyrets fordøjelseseffektivitet. Vi mener, at dette produkt er en afgørende faktor for at opretholde dit dyrs helbred og trivsel.


Vi er også stolte af at tilbyde Swedish Gastro Oat Oil, som er en naturlig og velsmagende kilde til essentielle fedtsyrer, der hjælper med at beskytte tarmvæggen og fremme en sund tarmfunktion.


Vi tror på at vores produkter, kombineret med vores ekspertise og viden, kan hjælpe dit dyr med at opretholde en sund mave- og tarmflora og øge dets velvære.

  1. mælkesyrebakterier hentet fra en sund hests tarm 
  2. er helt fri fra forbudte stoffer
  3. er garanteret at have et højt indehold af levende bakterier i hver portion
  4. er blevet klinisk testet
  5. har effekt på foderhygiejne

Godebakterier er distributør i Danmark for OnlyGoodHorse by Animal Probiotics, RHEVA sårbeskyttelse og Swedish Oatoil. Er du interesseret i at forhandle nogle af disse produkter, så kontakte Marketing og salgschef Madeleine Broman Toft e-mail: M.toft@godebakterier.dk

 
Godebakterier er også på YouTube

Kundeservice og salg

Madeleine Broman Toft står for kundeservice og salg hos Godebakterier

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål omkring gode bakterier, mælkesyrebakterier til dyr, problem med din dyrs mave og tarm (hvis akut kontakte først din dyrlæge). Tøve ikke med at kontakte Madeleine, enten her i chatten, på telefon eller e-mail.

Vi vil meget gerne høre fra dig!

Om Madeleine Broman Toft

Madeleine er dedikeret til at hjælpe dig med vejledning. Madeleine har arbejdet med heste hele sit liv, har egen stald og interesserer sig for forskning omkring hvordan vi skal fodre og passe på vores dyr for at de skal få den bedste livskvalitet. Madeleine har selvføjelig også hund og kat. 

*Animal Probiotics AB er svensk virksomhed som er ledende indenfor forskning i fodertilskud til dyr. Virksomheden er beliggende i forskerbyen i Lund, Sverige. Bag Animal Probiotics AB står Tekn. Dr. Clas Lönner, stiftere af Animal Probiotics AB og forskere i mikrobiologi og gode bakterier. Leg. veterinær Marie Ålund, er også tilknyttet Animal Probiotics som ekspert, udover at hun er praktiserende dyrlæge på hest og smådyr. 

TRUSTPILOT