Kundesupport  •  Tlf. 30 42 95 63  •  kundesupport@godebakterier.dkTilbage til webshop

Om Godebakterier

Hos Godebakterier går vi op i dit dyrs velvære!

Vi ser det som vores mission at sælge de bedste produkterne som findes på markedet til dyrs mave- og tarm samt sprede viden (baseret på forskning) som findes om GODE bakterier og tarmsystemets indflydelse på dit dyrs velvære.

Dit dyr har godt af gode bakterier hver dag. Vi har valgt at have de absolut bedste mælkesyrebakterierne produceret af Animal Probiotics AB*, i vores sortiment. Idet at OnlyGoodHorse

  1. indeholder bakterier hentet fra en sund tarm fra det dyr som produkten er fremstillet til.
  2. er sikre at indtage for dyret
  3. er garanteret at have et højt indehold af levende bakterier i hver portion
  4. er blevet testet og bekræftet at bakterierne som produktet indeholder overlever sin rejse gennem maven og ned til tarmen hvor de er aktive. 
  5. har bevist positiv effekt på dyrs velvære

Godebakterier er distributør i Danmark for OnlyGoodHorse by Animal Probiotics, RHEVA sårbeskyttelse og Swedish Oatoil. Er du interesseret i at forhandle nogle af disse produkter, så kontakte Marketing og salgschef Madeleine Broman Toft e-mail: M.toft@godebakterier.dk

 
Godebakterier er også på YouTube

Kundeservice og salg

Madeleine Broman Toft står for kundeservice og salg hos Godebakterier

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål omkring gode bakterier, mælkesyrebakterier til dyr, problem med din dyrs mave og tarm (hvis akut kontakte først din dyrlæge)? Tøve ikke med at kontakte Madeleine, enten her i chatten, på telefon eller e-mail.

Vi vil meget gerne høre fra dig!

Om Madeleine Broman Toft

Madeleine er dedikeret til at hjælpe dig med vejledning. Madeleine har arbejdet med heste hele sit liv, har egen stald og interesserer sig for forskning omkring hvordan vi skal fodre og passe på vores dyr for at de skal få den bedste livskvalitet. Madeleine har selvføjelig også hund og kat. 

*Animal Probiotics AB er svensk virksomhed som er ledende indenfor forskning i fodertilskud til dyr. Virksomheden er beliggende i forskerbyen i Lund, Sverige. Bag Animal Probiotics AB står Tekn. Dr. Clas Lönner, stiftere af Animal Probiotics AB og forskere i mikrobiologi og gode bakterier. Leg. veterinær Marie Ålund, er også tilknyttet Animal Probiotics som ekspert, udover at hun er praktiserende dyrlæge på hest og smådyr. 

TRUSTPILOT