Spar 20% på OnlyGoodHorse brug Rabatkode: GRAESIND2023 (Gælder ikke Maxi pakken )
Tilbage til webshop

RHEVA® plaster til hest, hund og kat er svensk innovation, hvor der ikke findes lignede på markedet. RHEVA er en sårbeskyttelse som er patenteret og udformet med et ventilerende net. Dette gør at såret kan ånde, samtidigt beskytter det mod de fluer og snavs. På denne måde kan såret hele naturligt.

Plasteret er lavet af medicinsk klassificeret TPE og klisteret er medicinsk klassificeret akryllim. RHEVA findes i to størrelser: Small og Large.

Rheva plaster kan placeres nærmest alle steder på en hest, og mange steder på en hund eller kat. Ved meget rørlige steder, som for eksempel ved muskler, hals eller ben, bruges der en ekstra klæber. RHEVA sidder normalt fast i op til 7 dage, også under fugtige forhold. Det er derimod vigtigt at det bliver ordentligt gjort rent, der hvor plasteret skal sidde. RHEVA plaster er nemt at fjerne. 

Ved køb af RHEVA plaster skal du være opmærksom på at EKSTRA KLÆBER kommer uden plaster. Den pakken indeholder kun den hvide ekstra klæber (2 stk.). Husk at købe plaster som passer i størrelse. 

Det er vigtigt at du følger instruktionen om hvordan du skal bruge RHEVA sårbeskyttelsen på din hest, hund eller kat. Det er vigtigt at det bliver ordentligt gjort rent der hvor plasteret skal fæste. Se i filmen hvordan du bruger RHEVA plaster. 


RHEVA sårbeskyttere beskytter mod fluer og snavs og giver såret et gunstigt miljø at hele i. Materialet som bruges i produktet er medicinsk klassificerede.


RHEVA giver såret den bedste forudsætning for at hele naturligt. Det er vigtigt at være ordentlig med rengøring af såret og at pelsen hvor sårbeskyttelsen skal sidde er tør. Vi anbefaler altid at du har en dialog med din dyrlæge hvis du er usikker om hvordan sår og skader skal behandles. 


Du er varmt velkommen at kontakte os for information og vejledning i hvordan RHEVA skal bruges. 


TIPS OG RÅD OM HVORDAN DU BRUGER DIN RHEVA


FÆSTER PÅ PELS

Sidder fast i ca. 7 dage også under fugtige forhold, er nemt at fjerne. 

BESKYTTER MOD INSEKTER

Beskytter det mod fluer og snavs

LADER HUDEN ÅNDE

udformet med et ventilerende net, som gør at huden kan ånde

TRUSTPILOT