Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

RHEVA Plaster - Hold fluer og snavs væk

Plaster til hunde, heste og katte er en vigtig del af enhver ejers førstehjælpskit til deres kæledyr. Heste er et dyr, der nemt kommer til skade og får skrammer i det daglige. Særligt om sommeren er heste mere tilbøjelige til at få skrammer, da de ofte går på fold sammen med andre heste. Men det er vigtigt at have det rette plaster til rådighed hele året, hvis et mindre uheld skulle forekomme. Hos Godebakterier forhandler vi RHEVA plaster til heste, hunde og katte. Ja, et plaster til dyr, som du ikke kan undvære i din hverdag, hvis du har én eller flere af ovenstående firbenede venner. 

RHEVA beskytter effektivt mod fluer og snavs og skaber et gunstigt miljø for heling. Vores produkter er fremstillet af medicinsk klassificerede materialer.

For at give dit dyrs rift eller mindre sår de bedste betingelser for naturlig heling, er det vigtigt at sikre ordentlig rengøring og tørhed af pelsen, hvor beskyttelsen skal anvendes. Vi anbefaler altid, at du konsulterer din dyrlæge, hvis du er i tvivl om, hvordan sår bør behandles.

Kontakt os gerne for yderligere information og vejledning om korrekt brug af RHEVA. Vi er her for at hjælpe dig med at sikre din dyrs helbred og trivsel.

TIPS OG RÅD OM HVORDAN DU BRUGER DIN RHEVA


FÆSTER PÅ PELS

Sidder fast i ca. 7 dage også under fugtige forhold, er nemt at fjerne. 

BESKYTTER MOD INSEKTER

Beskytter det mod fluer og snavs

LADER HUDEN ÅNDE

udformet med et ventilerende net, som gør at huden kan ånde

Hvad er RHEVA plaster til hunde, heste og katte?

RHEVA® plaster til hest, hund og kat er svensk innovation, hvor der ikke findes lignende på markedet. RHEVA er en beskyttelse som er patenteret og udformet med et ventilerende net. Dette gør at rifter og andet kan ånde, samtidigt beskytter det mod de fluer og snavs og giver skaden et gunstigt miljø at hele i. RHEVA er et plaster, der giver skaden den bedste forudsætning for at hele naturligt. Det er vigtigt at være ordentlig med rengøring og at pelsen hvor beskyttelsen skal sidde, er tør. Vi anbefaler altid at du har en dialog med din dyrlæge hvis du er usikker på hvordan skader skal behandles. Plasteret er lavet af medicinsk klassificeret TPE og klisteret er medicinsk klassificeret akryllim. RHEVA findes i to størrelser: Small og Large. 

Hvordan bruger man plasteret?

Rheva plaster kan placeres nærmest alle steder på en hest, og mange steder på en hund eller kat. Ved meget rørlige steder, som for eksempel på muskler, hals eller ben, bruges der en ekstra klæber. RHEVA sidder normalt fast i op til 7 dage, også under fugtige forhold. Det er derimod vigtigt at det bliver ordentligt gjort rent, der hvor plasteret skal sidde. RHEVA plaster er nemt at fjerne. 

Ved køb af RHEVA plaster skal du være opmærksom på at EKSTRA KLÆBER kommer uden plaster. Den pakken indeholder kun den hvide ekstra klæber (2 stk.). Husk at købe plaster som passer i størrelse. 

Det er vigtigt at du følger instruktionen om hvordan du skal bruge RHEVA beskyttelsen på din hest, hund eller kat. Det er vigtigt at det bliver ordentligt gjort rent der hvor plasteret skal fæste. Se i filmen hvordan du bruger RHEVA plaster. 

Du er varmt velkommen at kontakte os for information og vejledning i hvordan RHEVA skal bruges. 

Plaster til heste: Hvorfor er det vigtigt at holde såret fri for fluer og snavs? 

At holde en rift på hesten fri for fluer og snavs er af afgørende betydning for dens helbred og trivsel. En hest  lever i et miljø hvor der er skidt og snavs, og det er vigtigt at holde det skadede området rent, idet det ellers kan forværre skaden. Derudover kan fluer og snavs bidrage til, at dårlige bakterier får fat, og det kan sprede sig til resten af ​​kroppen og forårsage problemer. En hests skade bør således holdes rent, tørt og fri for fluer og andre  insekter- og det er heldigvis let med det smarte RHEVA plaster til heste. 

Kontakt os for yderligere rådgivning! 

Hos Godebakterier er vi stolte af vores ekspertise og omfattende viden om bakterier hos heste, hunde og katte. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med rådgivning og vejledning om de forskellige bakterier, der kan påvirke deres kæledyrs sundhed og trivsel.

Vi forstår, at det kan være svært at navigere i junglen af tilskud -  og plejeprodukter, når det kommer til blandt andet at opretholde et godt velvære hos din elskede hest, hund eller kat. Derfor er vores erfarne og dygtige ekspert altid klar til at hjælpe dig med at vælge de helt rette produkter til din firbenede ven.

Vi har et bredt udvalg af produkter, der er specielt udviklet til at holde mave og tarm sund og velfungerende, på den måde optimeres hele fordøjelsessystemet hos både heste og hunde. Vores sortiment inkluderer alt fra probiotiske og præbiotiske fodertilskud til specialudviklede foderblandinger og tarmrenser. Men som du ser her på siden, så har vi også andre produkter til din firbenede ven - blandt andet RHEVA plasteret. 

Uanset hvordan du vælger at støtte din hests, hunds eller kats velvære med dette plaster, kan du være sikker på, at vores produkter er af højeste kvalitet og er udviklet med en omhu for at sikre de bedst mulige resultater.

Så hvis du ønsker at optimere din hest eller hunds sundhed og trivsel, er du altid velkommen til at kontakte os hos Godebakterier. Vi står altid klar til at give dig den bedste rådgivning og vejledning i valg af produkter.

TRUSTPILOT