Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Wipe and Clean 1 L færdigblandet

Mynte

119,00 kr.

Wipe & Clean er en probiotisk rengøring spray som du kan bruge i hele dit hjem, til din hund eller kats seng eller i stalden.

Det er en unik og helt naturlig rengøringsløsning baseret på EM-teknologi (Effektive Mikroorganismer). Alle mikrober og ingredienser i produktet er 100 % naturlige og ikke genetisk modificerede. Ved at undlade brug af kemikalier og konserveringsmidler bidrager Wipe & Clean til at opretholde en positiv balance i vores miljø. Dette rengøringsmiddel giver effektiv rengøring samtidig med, at det er fuldstændig skånsomt for vores økosystem, miljø, jord, planter, dyr og mennesker.


Erstat dit nuværende rengøringsmiddel med denne løsning. Du behøver ikke at skylle efter; i stedet kan du blot "tørre" opløsningen af med en svamp eller moppe, så EM® fortsat kan arbejde med rengøringen, selv når du er færdig.

Antal
1
Tilføj til kurv
BeskrivelseWipe & Clean er simpelt - ét produkt til mange formål

Et universalrengøringsmiddel velegnet til alle hårde overflader både indendørs og udendørs, såsom i stalden, hestens vandkop, glas, spejle, plastik, emalje, porcelæn, rustfrit stål, natursten og keramiske fliser samt malet træ.

Det er fremragende til rengøring af steder, hvor dyr opholder sig, såsom stalde, kaninbure, hunde- og kattekurve osv. Daglig brug forbedrer dyrenes omgivelser.

Anvendelse

Wipe & Clean er en alsidigt miljøvenligt rengøringsmiddel som kan bruges mange steder. 

Rengøring

Velegnet til rengøring af mange overflader feks. i badeværelse for at forhindre mug og kalk at sætte sig i fuger og på fliser.

Perfekt til køkken, borde, legetøj, gulve, samt i offentlige bygninger. Egnet til både indendørs og udendørs brug.

Tøj

Kan sprayes direkte på tøj og sko for at reducere dårlig lugt. Udfør en test på et usynligt hjørne først. Kan bruges før det stoppes i vaskemaskinen. 

Husdyr

Minimer lugtgener forårsaget af husdyr.

Rengøring af sovepladser, kattebakker og bure.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er nødvendigt at skylle efter brug; tværtimod anbefales det ikke.

Indhold

vand, mælkesyrebakterier, gær, etanol (0,1-1,5%), eddikesyre og æterisk olje (mynte).

Bør ikke drikkes, men er ufarlig at få på huden eller ved fejlagtig indtagelse af mennesker og dyr.
TRUSTPILOT