Kundeservice tlf: 30429563  Hurtig levering: 1-2 dage

Tilbage til webshop

Wipe and Clean 1 L færdigblandet

Classic

119,00 kr.

Wipe & Clean er en rengøring spray som du kan bruge til din hund eller kats seng, i stalden eller i dit hjem. Det er en unik og helt naturlig rengøringsløsning baseret på EM-teknologi (Effektive Mikroorganismer). Alle mikrober og ingredienser i produktet er 100 % naturlige og ikke genetisk modificerede. Ved at undlade brug af kemikalier og konserveringsmidler bidrager Wipe & Clean til at opretholde en positiv balance i vores miljø. Dette rengøringsmiddel giver effektiv rengøring samtidig med, at det er fuldstændig skånsomt for vores økosystem, miljø, jord, planter, dyr og mennesker.


Erstat dit nuværende rengøringsmiddel med denne løsning. Du behøver ikke at skylle efter; i stedet kan du blot "tørre" opløsningen af med en svamp eller moppe, så EM® fortsat kan arbejde med rengøringen, selv når du er færdig.Antal
1
Tilføj til kurv
BeskrivelseWipe & Clean er simpelt - ét produkt til mange formål

Et universalrengøringsmiddel velegnet til alle hårde overflader både indendørs og udendørs, såsom i stalden, hestens vandkop, glas, spejle, plastik, emalje, porcelæn, rustfrit stål, natursten og keramiske fliser samt malet træ.

Det er fremragende til rengøring af steder, hvor dyr opholder sig, såsom stalde, kaninbure, hunde- og kattekurve osv. Daglig brug forbedrer dyrenes omgivelser.

Kan sprayes direkte på tøj og sko for at reducere dårlig lugt.

Effektivt til fjernelse af pletter på møbler og tæpper.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er nødvendigt at skylle efter brug; tværtimod anbefales det ikke.

Indhold

vand, mælkesyrebakterier, gær, etanol (0,1-1,5%), eddikesyre og æterisk olje (mynte).

Bør ikke drikkes, men er ufarlig at få på huden eller ved fejlagtig indtagelse af mennesker og dyr.
TRUSTPILOT