Kundeservice tlf: 30429563  Hurtig levering: 1-2 dage

Tilbage til webshop


Agriton er en førende producent indenfor heste-, hunde- og katteprodukter baseret på den banebrydende EM-teknologi, udviklet af Professor Teruo Higa ved University of the Ryukyus i Okinawa, Japan, i slutningen af 1960'erne. 


Professor Higa indledte sin forskning med fokus på forbedring af jordens frugtbarhed og afgrødeudbytter samtidig med at mindske afhængigheden af syntetiske kemikalier. Denne grundlæggende viden blev senere overført til gavn for vores elskede dyr – heste-, hunde- og katte.

EM Agriton - effektive mikroorganismer til heste, hunde og katte

EM står for Effektive Mikroorganismer, og teknologien er baseret på en synergistisk blanding af gode bakterier, og gode gærsvampe, der arbejder sammen for at skabe en sund og naturlig balance. Disse mikroorganismer har vist sig at have en positiv indvirkning på dyrenes helbred og trivsel. Agriton har inkorporeret denne banebrydende teknologi i deres produkter, der er skræddersyet til heste, hunde og katte.

Hesteejere kan drage fordel af Agritons produkter, der understøtter hestens fordøjelsessystem, styrker immunforsvaret både indvendigt og på huden og fremmer en sund pels. EM-teknologien bidrager også til fx at reducere risikoen for dårlige hove og skaber ideelle betingelser for at gode bakterier skal kunne arbejde hårdt med at bekæmpe dårlige bakterier, på dyrets hud og i dens omgivelser. 

For hundeejere tilbyder Agriton produkter, der støtter hundens velbefindende på flere niveauer. Fra en sund fordøjelse til en skinnende pels og et stærkt immunsystem  Agriton forstår vigtigheden af at tilbyde hundeoptimerede løsninger, der adresserer deres unikke behov.

Agritons produkter er for alle, men særlig for dig, der også vil gøre noget godt for miljøet.

Agriton er en pålidelig partner for alle dyreejere, der ønsker det bedste for deres heste, hunde og katte, samtidigt med at det også har en positiv indvirkning på miljøet. Ved at kombinere moderne forskning med naturens egne processer har Agriton skabt produkter, der ikke kun opfylder, men overgår forventningerne hos dedikerede hesteejere og hundevenner verden over.

Hold stalden ren med Agriton Microferm

Agriton Microferm er en banebrydende løsning til rengøring af stalde. Ved at tilføje effektive mikroorganismer (EM®) til strøelsen, skabes et sundere miljø for dyrene, samtidig med at luftvejsproblemer og hovproblemer reduceres. Dette skyldes den reducerede produktion af ammoniak, som normalt er en kilde til dårlig lugt og sundhedsproblemer i stalden.

En af fordelene ved Agriton Microferm er den forbedring, det skaber i dyrenes immunsystem. Når gavnlige bakterier er i overtal, udkonkurrerer de sygdomsfremkaldende mikroorganismer og holder infektioner på afstand. Dette fører til øget vitalitet og bedre beskyttelse mod sygdomme.

Agriton Microferm er også en økologisk og bæredygtig løsning, som bidrager til at øge mikrolivet i jord og vand. Dette skyldes, at de effektive mikroorganismer er naturligt forekommende bakterier og svampe, som er med til at nedbryde organisk materiale og bidrage til en mere frugtbar jord.

Udover at være en effektiv løsning til rengøring af stalde, kan Agriton Microferm også bruges som gødning til hestefold og andre områder, hvor man ønsker at tilføre gavnlige bakterier til jorden. Agriton Microferm kan også bidrage til at holde dårlige bakterier væk fra hundegårde og andre områder, hvor der er behov for at skabe et sundt og hygiejnisk miljø.

Agriton Microferm er derfor en alsidig og effektiv løsning til at skabe et sundere miljø i stalden og andre områder, hvor man ønsker at tilføre gavnlige bakterier til jorden og samtidig reducere hygiejneproblemer for dyr og mennesker. Skal du rengøre en vandbalje til hest, en hundegård eller noget helt tredje? Så er dette lige et produkt for dig.

Køb Agriton hos GodeBakterier

Hos GodeBakterier er vi utroligt stolte af vores samarbejde med Agriton og den store mængde af produkter til heste, hunde og katte, som vi tilbyder vores kunder. Agriton er en førende producent af naturlige produkter til dyr, og vi er begejstrede for at kunne dele deres produkter med vores kunder, som er lige så passionerede omkring dyrs sundhed og velvære som vi er.

Fra hestens sunde fordøjelse til kattens og hundens glatte pels og sunde hud, sørger vores Agriton produkter for at holde vores kæledyr veltilpasse. Agriton tilbyder alt fra hudpleje til staldrengøring, så vores kunder kan give deres dyr den bedste pleje og den bedste livskvalitet.

Ikke alene er Agriton produkterne effektive og pålidelige, men de er også lavet af naturlige ingredienser og er fri for skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer. Hos GodeBakterier tror vi på, at vores kæledyr fortjener det bedste, og Agriton produkterne er det perfekte valg for dig, der ønsker at tilbyde dine dyr en sundere livsstil.


TRUSTPILOT