SPAR 20% på ONLYGOODHORSE brug rabatkoden

GRAESIND2024

Gælder ikke mega og maxi pakken

Tilbage til webshop

Vulkamin

Fra 329,00 kr.

Neutraliserer ammoniak og minimerer uønskede bakterier

Vulkamin er en naturlig antiseptisk stenmel, der forbedrer klimaet i stalde og udnytter sine fremragende absorptionsegenskaber. Stenmelet binder ammoniak fra gødning og urin, hvilket forbedrer indeklimaet og gavner dyrenes luftveje, lunger og reducerer mængden af fluer. Det er skånsomt for alle dyr, herunder kalve, smågrise, hvalpe og føl. Et naturligt og fint antiseptisk pulver til senge og bokse med en hurtigvirkende effekt.

 

Fordele med Vulkamin

  • Hurtig tørringskapacitet
  • Desinficerende - forhindrer kontaminering og infektion
  • Glat tekstur - skånsom mod dyr, der ligger på sengen (f.eks. hestens hud og hove)
  • Virker på mindre end 15 minutter
  • Skånsom mod hænder og øjne
  • PH stiger med 2% på 10 minutter
  • God for jorden, når den anvendes sammen med gødning.
Størrelse
15 kg
Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Brugsanvisning

Vulkamin® anvendes på forskellige måder afhængigt af omstændighederne. Læs længere ned om hvordan det kan bruges til folde og græsplæner.

I stalde til heste

Vulkamin drysses i bunden af bokssengen. Spred over hele staldgulvet med en dosering på ca. 50 g/m2. Spred derefter ca. 1 kg 2 gange om ugen pr. 10 kvadratmeter.

I stalde til køer

Spred dagligt et tyndt lag (50-100 g/m2) Vulkamin® på det strøelse, der er i kontakt med patter og anden fugt.

Kælvningsstalde, kalvebokse, lammestalde

Spred ca. 50 g/m2 Vulkamin® dagligt ud over gulvet.


Indhold

Kisel 48,2%, Aluminium 18,1%, Natrium 5,9%, Calcium 8,3%, Kalium 5,1%, Jern 4,1%, Svovl 0,1%, Magnesium 1%, Fosfor 0,2%, Mangan 0,2%.

Zink 760 Mg/kg, Bor 0,1 Mg/kg, Kobber 11,5 Mg/kg, Kobolt 6,5 Mg/kg, Molybdæn 9 Mg/kg, Vand 6,7%.


Opbevaring

Vulkamin® skal opbevares tørt.

 

Vulkamin naturligt antiseptisk stenmel

Stenmelet består af en blød, grå, finmalet silikatsten af vulkansk oprindelse, som er naturligt rig på mineraler, sporstoffer og har naturlige antiseptiske egenskaber. Forbedrer hygiejnen i lader og stalde gennem sine fremragende absorptionsegenskaber. Uønskede bakterier og forurenende stoffer minimeres, og luftkvaliteten forbedres. Bindingen af ammoniak fra gødning og urin i stenmelet forbedrer indeklimaet i stalden og gavner dyrenes luftrør, lunger og reducerer antallet af fluer. Skånsomt for alle dyr, også kalve, smågrise, hvalpe og føl. Effekten af Vulkamin er hurtigt mærkbar.

 

Anvendelse

Vulkamin® er et naturligt antiseptisk stenmel, der med fordel anvendes sammen med Microferm. De interagerer med hinanden for et godt klima, mikrobiel balance og god hygiejne. Ved at bruge disse to produkter sammen nedbrydes urin og gødning allerede i boksen. Det reducerer bl.a. antallet af parasitter og fluer.

 

Vulkamin giver mindre mos og ukrudt i plænen og hestefolden

Beriger jord og græsplæner med mineraler og sporstoffer, der er gavnlige for mikrolivet og planterne. Vulkamin-granulat er naturligt rigt på næringsstoffer, sporstoffer og opløselige kiselsyrer, som bl.a. fremmer stærkere græsrødder, der er mere modstandsdygtige over for tørke og sygdomme. Dette fører igen til mindre ukrudt og mos i din græsplæne.

TRUSTPILOT