Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

EM Prominant Gel 200 ml

199,00 kr.

For naturligt sunde hove

Indeholder Effektive Mikroorganismer (EM), der arbejder med at fremme den naturligt forekommende og sunde mikroflora på hovene, huden og pelsen samt arbejder med at hæmme tilvæksten af dårlige bakterier.

ANVENDELSESOMRÅDER

  • Sur stråle
  • Dårlige og sprukne hove
  • Irriteret hud


HVORDAN FUNGERER PROMINANT GEL

Prominant Gel arbejder med at fremme den naturligt forekommende og sunde mikroflora på/i hoven, huden og pelsen og hæmmer væksten af dårlige bakterier.  Gelen danner en aktiv beskyttelsesfilm på det beskadigede område, hvilket bl.a. kan fremme helingsprocessen.

BRUGSANVISNING

Rengør hoven, før du påfører gelen. Brug den hver eller hver anden dag. Hyppig brug hjælper med at genoprette og vedligeholde en biologisk og sund balance. Produktet er meget mildt og kan også bruges på følsomme områder som næse, ører, læber, omkring øjnene etc. Velegnet til alle typer dyr. Produktet er transparent i farven og er derfor særligt velegnet til dyr med hvid/lys pels.

BEMÆRK! Må ikke bruges i åbne sår.


Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Prominant Gel er et mikrobielt produkt, der er specielt udviklet til at forenkle hovpleje, men som også fungerer godt på irriteret hud. Det indeholder en aktiv blanding af over 80 levende og naturligt forekommende mikroorganismer (EM®), der skaber en sund mikrobiel balance, hvor det påføres. 

Pipetten på flasken gør det nemt at placere gelen dybt i revner, stråler og sår, så de sunde bakterier kan arbejde sig længere ind i hove, hud eller pels. Produktet er meget skånsomt og kan også bruges på følsomme områder som næse, ører, læber, omkring øjnene etc. Velegnet til alle slags dyr.

Mikroorganismer findes overalt og på alle overflader, både indvendigt og udvendigt på mennesker og dyr. Nogle af dem har en ugunstig indflydelse, som kan føre til irritationer og hovproblemer. Når der er en mikrobiel ubalance inde i dyret, ændres balancen i hovene og huden også, hvilket gør hovene mere modtagelige overfor dårlige bakterier og andre belastninger som våde og mudrede græsgange og stalde. Derfor er det også en god idé at også understøtte tarmsystemet når en hest har dårlige hove.


INDHOLD

Vand, melasse, rørsukker, 80 forskellige effektive mikroorganismer

OPBEVARING

Opbevares ved stuetemperatur.

Mikroorganismerne forbliver aktive 3 måneder efter åbning af flasken.
TRUSTPILOT