Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Wipe and Clean 2 L

Mynte

169,00 kr.

Giv din hest eller hund en naturlig shamponering. Traditionel shampoo kan udtørre dyrets hud og forstyrre dens hudflora, hvilket på sigt kan føre til visse hudproblemer.

Ved at rengøre dyret med EM Wipe and Clean forhindrer man, at dårlige bakterier angriber huden, samtidig med at hudens gode bakteriebalance genoprettes. Dette gør huden mere modstandsdygtig over for de dårlige bakterier, der kan irritere huden.

Wipe and Clean kommer i en bag in box, og skal blandes med vand. Derfor rækker den længe! Wipe & Clean skummer ikke, dette er fordi det kun er naturlige ingredienser i.  Duften Basilikum er færdigblandet. 

Wipe and Clean er en naturlig rengøringsmetode, der også med fordel kan anvendes til at vaske hesten og hundens udstyr samt rense overflader i stalden, krybben, vandkoppen, hundetransportboksen og foderskåle. Wipe and Clean er nemt at bruge da det ikke behøver skylles af.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Brugsanvisning

Brug en 1% fortynding af EM Wipe and Clean og massér hesten eller hunden (f.eks. 0,5 dl til 5 L vand, eller 1 dl Wipe and Clean til 10 L vand) Det er ikke nødvendigt at skylle, tværtimod forlænges aktiviteten af de Effektive Mikroorganismer, så de kan fortsætte med at kolonisere dyret, hvilket forhindrer udviklingen af smitsomme patogener på længere sigt.

Vask af udstyr

Det miljø, der skabes, når en hest dækkes med et dækken, giver en ideel grobund for skimmelsvamp: fugt, varme og mørke. Ved at vaske tæpperne på forhånd med EM Clean forhindres udviklingen af disse svampe.

Vask af sadelunderlag, hunde puder og andre materialer med EM Clean hjælper med at opbygge en positiv mikrobiel flora og for at forhindre hudproblemer.

Praksis: Hæld 10 - 30 ml EM Clean i skyllemiddelrummet, så det ikke kommer i direkte kontakt med traditionelt vaskemiddel (som forhindrer dets aktivitet).

Indhold: vand, mælkesyrebakterier, gær, etanol (0,1-1,5%), eddikesyre og æterisk olje (mynte).
Bør ikke drikkes, men er ufarlig at få på huden eller ved fejlagtig indtagelse af mennesker og dyr.
TRUSTPILOT