Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Egusin SLH tidl. HesteRep 1

3,5 kg

685,00 kr.

EGUSIN SLH tidligere Heste Rep 1 er et fodertilskud til hestens mave og fordøjelsessystem.

Neutraliserer overskydende mavesyre og beskytter mavesækkens og tarmens slimhinder. 

Optimal støtte til din hests mave med Egusin® SLH

En sund fordøjelse er afgørende for din hests trivsel og præstation. Nogle gange kan stressende situationer som stævner, miljøskift og transport forårsage ubalancer i hestens fordøjelsessystem, især når det kommer til sur mavesyre. 

Egusin® er en serie i tre trin. Egusin SLH er det tilskud der er mest koncentreret og det tilskud du starter ud med, af de tre forskellige EGUSIN.  

Egusin® SLH er skabt til at fremme en sund fordøjelsesfunktion hos heste, uanset om det drejer sig om konkurrenceheste, træningsheste eller føl. Vores specialdesignede tilskudsfoder er skræddersyet til at imødekomme behovene hos heste, der oplever sur mavesyre og fordøjelsesbesvær i stressende perioder.

Når din hest har brug for øjeblikkelig støtte til sit fordøjelsessystem, er Egusin® SLH det optimale valg. Vores produkt hjælper med at opretholde hestens naturlige modstandskraft og sikrer en optimal funktion af mave og tarm, selv under udfordrende omstændigheder.


Fordelene ved Egusin® SLH

Neutraliserer Sur Mavesyre: Egusin® SLH arbejder aktivt med at neutralisere overskydende sur mavesyre, der kan forårsage ubehag for din hest.

Støtter Fordøjelsen: Egusin SLHs avancerede formel understøtter en sund og effektiv fordøjelse, hvilket sikrer, at din hest får mest muligt ud af sit foder.

Styrker Immunforsvaret: Ved at opretholde en sund fordøjelse understøtter Egusin® SLH også med at  din hests immunforsvar, så den er bedre rustet til at tackle stress og udfordrende situationer.

Velegnet til Alle Typer Heste: Uanset om din hest er en konkurrencehest, træningshest eller et føl, kan Egusin® SLH integreres i dens daglige kost for at opnå optimale resultater.

Giv din hest den fordøjelsesmæssige støtte, Giv den Egusin SLH i perioder hvor den er særligt udsat for stress, f.eks. ved stævner, transport, miljøskift, besøg hos dyrlægen, ved medicin der påvirker maven. 

Egusin er udviklet af eksperter inden for hesteernæring og er det ideelle valg for at sikre, at din hest trives, uanset de udfordringer, den står over for.

Til en kur anbefales 2 x 3,5 kg Egusin SLH, til fordel kan Egusin 250 bruges efterfølgende. Se kombipakke tilbud.

 Egusin SLH er helt fri fra forbudte stoffer og er velsmagende. 

Størrelse
3,5 kg 7 kg
Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Dosering:

Hest/pony: 50 gram pr. 100 kg legemsvægt (maks. 250 g) i en periode på minimum 14-28 dage, hvor Egusin SLH tildeles to gange dagligt, fordelt på morgen og aftenfodringen.

 

Føl og plage op til 15 mdr: 125 g pr. dag fordelt på morgen og aften.

 

Produktet må gerne gives i mash eller opblødte roepiller. 

Tilføj Egusin SLH (HesteRep 1) lige inden hesten fodres.

 

Indhold:

Fuldkornshavremel, Lucernegrønmel, Dextrose, Produkter og biprodukter fra forarbejdning af frugt (pektin), Natriumbikarbonat, Calciumkarbonat, Magnesiumoxid, Gær Saccharomyce, Koralalgekalk, Bukkehornsfrø formalet, Magnesiumoxid

 

Tilsætningsstoffer:

Teknologiske:

1, E 322 Lecithin 100,000 mg/kg

1a, E 282 Calciumpropionat

TRUSTPILOT