SPAR 20% på ONLYGOODHORSE brug rabatkoden

GRAESIND2024

Gælder ikke mega og maxi pakken

Tilbage til webshop

EM Keramik vandrensning

Large

599,00 kr.

En rensende effekt på drikkevandet

EM-keramik nedbryder grupperingen af vandmolekyler, reducerer kalkaflejringer og oxidation, hvilket resulterer i en forbedret smag af vandet. Ud over at forbedre vandkvaliteten og reducere algevækst.

Din hest, hund eller kat bliver mere glad for at den kan ligesom os mennesker også lide rent vand. 

EM-keramik er lavet på en ler, der er blevet fermenteret med Effektive Mikroorganismer (EM®) og brændt ved meget høje temperaturer på 1300°. Selvom EM-mikrober ikke kan overleve denne varme, opbevares de frekvenser, de udsender, i form af vibrationer. Disse vibrationer har en unik egenskab: De kan ændre og forbedre vandets struktur. 


Fordele ved at bruge EM-keramik

  • Gendanner energi i vandet, hvilket gør det mere naturligt.
  • Bevarer vandets friskhed i længere tid.
  • Reducerer algevækst og forhindrer skadelige bakterier.
  • Stabiliserer vandkvaliteten for sundere forbrug.

EM-keramik kan bruges både af mennesker og alle slags dyr. 

Holdbarhed: ca. 10 år. Brug f.eks. Whipe & Clean for at gøre den ren en gang per måned. Kan koges når den er blevet beskidt eller aftørres og lægges i solen til tørring. 


Størrelse
Small Large
Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Heste, hunde, katte og andre kæledyr

Som hesteejere er vandbaljen ude på folden ofte en dårlig samvittighed, da den ikke bliver gjort rent så ofte som det er brug for. EM-keramik hjælper dig med at holde din hests vand rent og frisk i lidt længere tid. Du kan også bruge den til din hunds vandskål, vandbeholdere til dine høns, kaniner og fugle. Har du en hundevalp som er glad for at bide i og fange ting, kan det være en god idé at vende en tallerken op og ned således at hunden ikke får fat i EM-keramikringen. 


Vandrensning

EM-keramik tager rent vand til et nyt niveau. Ved at reducere kalkaflejringer, oxidation og algevækst renser det ikke kun vandet, men giver det også en forbedret smag. Brug det i vandkarafler, vandtanke, regnvandstønder og endda i toiletskåle eller vandrør for at få det bedste ud af dit vand.


I hjemmet

Forestil dig at åbne dit køleskab og opdage, at din mad holder sig friskere og længere. Eller at din frugtskål har færre overmodne frugter. Med EM-keramik i køleskabet eller opvaskemaskinen kan du forvente præcis det. Dets resonansprincip hjælper med at forlænge fødevarernes holdbarhed, hvilket kan reducere madspild og spare penge.


TRUSTPILOT