Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Camelina olie økologisk 1 L

1 Liter

395,00 kr.

Camelina Olie - en unik balance af Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer samt rig på E-vitamin og indeholder Galaktolipider!

Camelina Olie erstatter vores meget populære Swedish Gastro Oat Oil (Havreolie). Camelina Olie besidder de samme fremragende egenskaber som havreolie, men udmærker sig ved at have en endnu bedre balance mellem Omega-3 og Omega-6 samt et rigt indhold af vitamin E.

Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer er afgørende for din hest/hunds velbefindende. Uden disse kan din hest/hunds krop ikke fungere optimalt. Da de ikke selv kan danne disse fedtsyrer er det vigtigt, at de får fedtsyrerne gennem deres foder. Det er særligt vigtigt, at der er en balance mellem Omega-3 og Omega-6, hvor der er mere Omega-3 end Omega-6 i olien. I Camelina Olie får din hest/hund dobbelt så meget Omega-3 som Omega-6.

Regelmæssig tilførsel af Omega-3 og Omega-6 i foder til heste og hunde kan:

  • Understøtter et velfungerende fordøjelsessystem
  • Fremme bevægelighed
  • Opretholde god benstruktur
  • Fremme kvaliteten af hud, pels og hove

Camelina Olie er velegnet til:

Unge heste, højt præsterende heste, stressede heste, heste med tendens til sur mavesyre og drægtige hopper for at øge modstandskraften og den generelle sundhed hos hesten samt fremme iltningen af muskler og væv. Den er også velegnet til heste/hunde, der har behov for langsom energi, samt heste/hunde, der mangler huld og heste/hunde der døjer med mat og glansløs pels. 


Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Hvad gør Camelina olie så særlig? 

Camelina olie tilbyder det, som mange heste og hunde har brug for i en sund fodring, balanceret indhold af letfordøjelige omega fedtsyrer, antioxidanter og E-vitamin. Camelina olie har et rigt indhold af ALA (alfa-linolensyre) hvilket er en plantebaseret Omega 3.  Camelina olie er en koldpresset økologisk olie.  

Indhold: 

Olie fra koldpressede camelinafrø (camelina, exceller, 2.2.2) ingen tilsættningstoffer.

Analyse Per 100g:

Energi: 3682 Kj/896 kcal, fedt: 99,5g, hvoraf mættet 13,9 g, hvoraf enkelmættet 27,8g hvoraf flerumættet 57,4g, kulhydrater <0,1g, hvoraf sukkerarter <0,1g, protein <0,1g, salt 0,02g, E-vitamin 78,6g, Omega 3 38%, Omega 6 18%, Omega 9 14%

Dosering: 

Hest: 0,5 dl - 1,5 dl per dag

Hund: 1 tsk per 10 kg kropsvægt


Opbevares i rumstemperatur eller i køleskab, opbevares mørkt


TRUSTPILOT