Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Hø piller

297,00 kr.

Marstall Wiesen Cobs. Kvalitets hø som piller. Perfekt erstatning til hø, når der skal tilføjes gode fibre til tarmen. Fri fra støv og svampesporer. En sæk indeholder 20 kg.

Hvis du ønsker at købe mere end en sæk venligst vælg fragt af 1/2 palle ved op til 8 sække og 1 hel palle ved køb af 9 - 32 sække. Fragt af mere en end sæk koster fra. 312,50 kr  

Marstall hø piller er en naturlig og sund kilde til grovfoder til heste. Den er lavet af varmt lufttørret hø fra enge med mange forskellige urter og græssorter. 

Marstalls hø piller har et godt indhold af protein og rig på råfibre. Hverken sukker eller melasse er tilsat under produktionen.

De kan lægges i vand hvilket gør dem til en ideel erstatning for hø, samtidigt som hesten får væske med ind i fordøjelsessystemet. Dette er optimalt for heste med tyggeproblem.

Som tyktarmsgærere er heste designet til at fordøje græs næsten døgnet rundt. Høet i disse piller giver en stor variation af forskellige græsser. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Marstall Wiesen-Cobs kan bruges som grovfodertilskud eller som en fuld høerstatning. Det er også ideelt at tage med til stævner og til seniorheste. Når det kommer til opbevaring, fylder 16 mm Marstall Wiesen-Cobs meget lidt plads og er støvfri.

Læg dem i blød i rigeligt vand i cirka en halv time før fodring for at sikre den bedste fordøjelse og sundhed for hesten. 


Indhold:

100% Enggræs som indeholder en bred vifte af urter og græsarter som Rapgræs, Hundegræs, Strandsvingel, Rødsvingel, Italiensk Rajgræs, Engrottehale, Engsvingel, Rødkløver, Hvidkløver, Engrapgræs, Draphavre, Gul Havre, Etårig Rapgræs, Kællingetand, Engrævehale, Rød Hvene, Alexandrine Kløver, Lancet Vejbred, Kamille, Sød Gulaks, Hjertegræs, Kæruld og Engkarse.


Analyse pr. kg:

Råprotein: 10,30 %, Råfedt: 2,60 %, Råfiber 25,50 %, Råaske 8,20 %, Energi : 8,60 MJ, Sukker 9,30 %, Calcium 0,60 %, Fosfor 0,30 %, Natrium 0,05 %, Magnesium 0,25 % Kobber 6,50 mg., Zink 28,00 mg., Selen 0,10 mg.TRUSTPILOT