COVID-19

Vi har åbent og sender din pakke som vi plejer. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje så du kan være tryg ved at bestille hos Godebakterier.dk

Vælg hjemmelevering så er du fri for at besøge en pakkeshop. Det er gratis fragt ved bestilling over 500 kr ellers koster hjemmelevering 49 kr. 

Hvad er GODE bakterier?

GODE bakterier går under flere betegnelser så som mikroorganismer, mælkesyre bakterier og probiotika. 

Mikroorganismer er et fælles navn for alle de organismer som er så små at man ikke kan se dem med det blotte øjet. Nogle mikroorganismer er gavnlige og endda sunde for vores dyr. Andre er skadelige og kan gøre dit dyr syg. Mikroorganismer inddeles normalt i bakterier, virus og svampe. 

Mælkesyrebakterier bliver de mikroorganismer kaldt, som danner mælkesyre når de nedbryder sukker. Mælkesyrebakterier findes naturligt i dyrets mikrobiota (også kendt som tarmflora). Disse bakterier er gode og hjælper med at holde dyrets mave- og tarmsystem i balance og beskytter det mod sundhedsskadelige bakterier. 

Der findes forskellige slags mælkesyrebakterier. For at mælkesyrebakterien kan betegnes som probiotika så skal de gode bakterierne, have bevist videnskabeligt at, have en positiv sundhedsvirkningen på den dyreart som produktet er blevet produceret for.  


Lactobacillus plantarum* er den mælkesyrebakterie som er udvalgt at indgå i OnlyGood produkterne. Den er udvalgt på grund af sine robuste og gode evner til at overleve både produktionsprocessen og rejsen igennem maven ned til tarmen. 


De gode og de sundhedsskadelige bakterier i tarmsystemet

De gode bakterier som lever i tarmen, er en vigtig brik i opretholdelse af dyrets velvære. De står for nedbrydning af foderet og at næring kan optages i tarmen. De fylder også en vigtig funktion af dyrets immunforsvar da de bekæmper sundhedsskadelige bakterier. Hvis forholdet mellem de ”gode” og ”sundhedsskadelige” bakterierne kommer ud af balance, kan dette skabe sundhedsproblemer og alvorlige sygdomme.

Lactobacillus plantarum PC213 (DSM 32931) indgår i OnlyGoodDog by Animal Probiotics, Lactobacillus plnatarum JI:1 (DSM 11520)  indgår i OnlyGoodHorse by Animal Probiotics.