COVID-19

Vi har åbent og sender din pakke som vi plejer. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje så du kan være tryg ved at bestille hos Godebakterier.dk

Vælg hjemmelevering så er du fri for at besøge en pakkeshop. Det er gratis fragt ved bestilling over 500 kr ellers koster hjemmelevering 49 kr. 

OnlyGoodHorse - Large pakke 60 portioner

1.196,00 kr.
1.146,00 kr.

4 pose med 15 portioner i hver, til ca. 6 ugers forbrug hvor der gives 2 portioner/dag første uge. (hed tidligere ProEquo)

Probiotika til hest. I hver portion indtager hesten 80 milliarder gode mælkesyrebakterier. Disse gode bakterier er specielt udvalgt for deres egenskaber. Undersøgelser viser at bakterie stammen DSM 11520 overlever rejsen via maven, ned til tarmen hvor de er aktive. 

Mælkesyrebakterier støtter et velfungerende tarmsystem og immunforsvar. De gode bakterierne bekæmper dårlige (sundhedskadelige bakterier) som kan være årsagen til tynd mave og andre maveproblemer hos hest. 

OnlyGoodHorse by Animal Probiotics er lugt og smagfri. Kan gives til alle heste uanset størrelse, alder og race. Det er nemt at give hesten, da det er i pulver og drysses direkte på foderet i krybben. Fri fra forbudte stoffer

Det er ekstra vigtigt at støtte at en tarmflora er i balance ved 

  • mave- og tarmproblemer
  • foderskifte
  • dårligt optag af enæring
  • hud- og pelsproblemer
  • medicinsk behandling såsom antibiotika
  • intensiv træning og konkurrencer
  • rejser og miljøskifte


Dosering: 

Hest (ca. 600 kg): Opstart*: 2 portioner pr. dag, herefter 1 portion pr dag

Pony (ca. 300 kg): Opstart*: 2 portioner pr. dag (hvis meget dårlig mave, ellers en portion i opstart), herefter 1 portion pr dag

Føl: Opstart* 2 portioner pr. dag, herefter 1 portion per dag

* Opstarts tiden kan variere afhængig af hestens historik med hensyn til ubalance i mikrobiota (tarmfloraen) du er altid velkommen at kontakte os for vejledning. 


Indhold: 

Maltodexitriner, betaglukaner fra havre, mælkesyrebakterier

Tilsætningstoffer:

Lactobacillus plnatarum JI:1 (DSM 11520) > 80 milliarder CFU* bakterier per portion.

*Colony Forming Units = kolonidannende enheder

1
+
Tilføj til kurv