COVID-19

Vi har åbent og sender din pakke som vi plejer. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje så du kan være tryg ved at bestille hos Godebakterier.dk

Vælg hjemmelevering så er du fri for at besøge en pakkeshop. Det er gratis fragt ved bestilling over 500 kr ellers koster hjemmelevering 49 kr. 

Hvordan fungerer GODE bakterier?

Når man hører dyrlæge og andre tale om, at et dyrs tarmflora skal være i balance, så betyder det at forholdet mellem de gode og de dårlige bakterier i tarmen skal være sådan, at de GODE bakterier er flest, således at de kan bekæmpe de SUNDHEDSKADELIGE bakterierne. 

GODE bakterier hjælper kroppen med at fordøje og optage foder samt beskytte den mod sygdomme. 

Dit dyrs krop udsættes daglig for forskellige typer af udfordringer som påvirker balancen i tarmfloraen. For eksempel kan perioder med stress, hård træning, miljøskifte, sygdom eller brug af nogle typer af medicinere gøre mængden af gode bakterier mindre. 

Når antallet af GODE bakterier bliver mindre klarer de ikke længere at kontrollere væksten af de sundhedsskadelige bakterier som kommer ind i kroppen eller allerede findes i mave-og tarmsystemet. 

Når de sundhedsskadelige bakterier øger i antal kan dette medføre diarré, kolik, oppustet mave, dårligt huld, vand i afføring og andre maveproblemer. 

Dette kan påvirke dyrets evne til at optage nærigstoffer og derved øge risikoen for at dyret bliver syg. 

Ved at tilføre GODE bakterier støtter du dyrets krop således at den kan opretholde en sund bakterieflora i tarmen.

En forudsætning for at de tilførte GODE bakterier virker, er at bakterierne er i stand at hæfte sig fast på tarmens slimhinde, og at de bliver der i nogen tid og dermed kan skabe balance i tarmfloraen. 

Bakterierne fra Only Good by Animal Probiotics er producerede af den svenske forsknings firmaet Animal Probiotics AB og er baseret på Dr. Lönners 5 kvalitets kriterier: 

Isoleret

Fra den dyrtype som produkten er produceret til

Sikker

at indtage

Garanteret

Højt antal levende bakterier i produktet

Overlever
sin rejse igennem maven ned til tarmen er aktiv der
Bevist

positiv sundheds effekt