Kundeservice tlf: 30429563  Hurtig levering: 1-2 dage

Tilbage til webshop

Producere kvalitets wrap med EM silage

Stabiliserer dit hø og bevarer ernæringsværdien


EM Silage indeholder mikrobielle tilsætningsstoffer, der hjælper med at opretholde stabiliteten i høproduktionen og bevare dets værdifulde næringsstoffer, når det indpakkes i plastik. Dette betyder, at wrap'en forbliver velsmagende og næringsrig, så hestene får den bedste kvalitet både med hensyn til ernæring og hygiejnisk kvalitet.


Reducerer opvarmning og forringelse


Indpakket hø er følsomt, og det kræver en god produktionsproces for at opnå det bedste resultat. EM Silage indeholder både homofermentative og heterofermentative bakterier, der arbejder sammen om at forhindre opvarmning og beskytte mod skadelige mikroorganismer, såsom gær og skimmelsvamp. Dette holder wrap'en frisk og velsmagende, selv efter åbning. EM Silage bidrager dermed ikke kun til bedre hygiejnisk kvalitet og højere ernærings indhold, men forlænger også produktets holdbarhed, når det er taget i brug.




Ikke alle tilsætningsstoffer med mikroorganismer er ens


Mikrobielle ensilagetilsætningsstoffer indeholder enten heterofermentative eller homofermentative mælkesyrebakterier, og nogle indeholder en blanding af begge.


Homofermentative bakterier gærer hurtigt nogle af sukkerarterne i foderet til mælkesyre, hvilket sikrer en hurtig sænkning af pH-værdien. Mælkesyre skaber en mere stabil ensilage, men bevarer også de ernæringsmæssige værdier.


Heterofermentative bakterier producerer både mælkesyre og eddikesyre. Eddikesyre forbedrer miljøet for de gavnlige mikroorganismer og hæmmer væksten af gær og skimmelsvamp, som er hovedårsagen til opvarmning og forringelse, når wrapballen er blevet åbnet.


EM Silage indeholder en blanding af både homo- og heterofermentative bakterier, men det, der virkelig skiller sig ud, er den tilsatte gær.


Hvorfor gær?


Under gæringsprocessen skaber den tilsatte gær metabolitter såsom alkoholer og organiske syrer. Disse metabolitter øger ensilagens energiværdi, forbedrer yderligere den aerobe stabilitet og giver en særlig aroma, der markant øger smagligheden og gør det endnu mere appetitligt for heste.


Tilsat gær er unikt for EM Silage, og det er grunden til, at ingen andre ensilage tilsætningsstoffer kan producere 1,2-propanediol (propylenglycol) under gæringsprocessen. Brugen af EM Silage tilsætningsstoffet kan producere 10 g propylenglycol pr. kg foder.


Fordele med EM Silage

  • Øget næringsværdi
  • Forbedret aerob stabilitet
  • Tilsat gær
  • Sænker pH hurtigere og yderligere
  • Klar til brug




Ønsker du at vide mere om hvordan EM silage kan forbedre din produktion af wrap til heste, kontakte Godebakterier på telefon: +45 30 42 95 63  eller e-mail: kundesupport@godebakterier.dk



TRUSTPILOT