COVID-19

Vi har åbent og sender din pakke som vi plejer. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje så du kan være tryg ved at bestille hos Godebakterier.dk

Vælg hjemmelevering så er du fri for at besøge en pakkeshop. Det er gratis fragt ved bestilling over 500 kr ellers koster hjemmelevering 49 kr. 

Hvorfor har mit dyr brug for GODE bakterier?

De GODE bakterier som lever i tarmen har ansvaret for livsvigtige opgaver i dyrets krop, som at:

  • stimulere immunforsvaret
  • nedbryde foder således at næringen kan optages i dyrets krop
  • opbygge slimhinden i tarmen
  • optag af vigtige vitaminer, mineraler fungerer og at vitaminer produceres

80% af dyrets immunforsvar sidder i tarmen og de gode bakterier arbejder stor del af tiden med at forsøge at overvinde de sundhedsskadelige bakterier som kommer ind i dyrets krop. På den måde arbejder de GODE bakterier med at holde dit dyr sund og rask.

Når dyrlæge og andre taler om at dyrets tarmflora skal være i balance så betyder det at forholdet mellem de GODE og de sundhedsskadelige bakterierne skal være sådan, at de GODE bakterier er flest, således at de klarer at bekæmpe de sundhedsskadelige bakterier.

Dit dyrs krop udsættes daglig for forskellige typer af udfordringer som påvirker balancen i tarmfloraen. Ved at tilføre OnlyGoodDog mælkesyrebakterier støtter du dyrets krop således at den kan opretholde en sund bakterieflora i tarmen.