Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Kombipakke Gastro 112 (1,2kg) & OnlyGoodHorse

Gastro 112 & 3 small pakke OnlyGoodHorse

1.265,00 kr.
1.199,00 kr.

Kombinere Gastro 112 fermenteret tang og raps med OnlyGoodHorse for en optimal fordøjelse hos din hest og god foderhygiejne. 

I denne pakke får du 1,2 kg Gastro 112 og 15 portioner OnlyGoodHorse mælkesyrebakterier by Animal Probiotics (flere varianter kan tilvælges). 

Gastro 112 er et tilskudsfoder til hest som støtter et velfungerende fordøjelsessystem. Gastro 112 indeholder fermenteret tang og raps. Disse ingredienser har i forskningstudier vist støtte gode vækstvilkår for gode bakterier i tarmen. Hvilket i sin tur kan fremme en sund og velfungerende fordøjelse.

OnlyGoodHorse er et tilskudsfoder til hest som indeholder mælkesyrebakterier hentet fra en sund hests tarm. Hver portion indeholder 80 milliarder mælkesyrebakterier og bidrager til at opretholde en optimal fordøjelse. Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Dosering Gastro112: 

Hest: 50g-60g per dag, gerne fordelt med halvdelen morgen og halvdelen aften for bedste resultat.
Pony  20g-30g per dag, efter størrelse.

Kan med fordel bruges til "vedligehold" her kan halvdelen af oven dosering bruges. 

Dosering OnlyGoodHorse: 

Minimum 1 portion pr. dag, Blandes I hestens foder, tilsæt lunket vand. 

Blandes med hestens foder, blandes med fordel med foder som er tilsat vand. Når OnlyGoodHorse blandes med hestefoderr en ensilerings proces hvor pH-værdien sænkes og mælkesyre dannes, dette bidrager til at fodret hygiejne forbedres og dermed får bedre smag. Helt fri fra forbudte stoffer. 


Indhold Gastro112:

Fermenteret raps, fermenteret tang, mynte og kamille


Indhold OnlyGoodHorse:  Maltodextriner, havrefiber (betaglukaner fra havre, som fungerer som præbiotika) og Lactiplantibacillus plantarum JI:1 (DSM 11520). OnlyGoodHorse® har et garanteret indhold af levende bakterier på mindst 80 milliarder CFU per portion ved mindst holdbar til datoen.TRUSTPILOT