Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

CELLA TEST - HEST

1.775,00 kr.

En CELLA TEST, eller hårcelleanalyse, er en uvurderlig metode til at sikre din hests sundhed og velvære. Ved at udføre denne test får du en detaljeret rapport på 31 sider, der giver dybdegående indsigt i din hests ernæringsmæssige status og eventuelle mangler. Godebakterier hjælper dig med at forklare indholdet i rapporten, og hvad du skal gøre for at opfylde din hests mangler.

BOOK DIN TID TIL OPRINGNING HER!

Eller ring for booke en tid: +45 30 42 95 63

Vi kører i hele Jylland. Ved samling af flere heste gives det rabat. Vi kører også turer til Sjælland der tilkommer det kørsel hvis det er under 5 heste. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Hvorfor er det vigtigt at kende til din hests mangler?

Først og fremmest er heste komplekse dyr med specifikke behov, når det kommer til vitaminer, mineraler, mælkesyrebakterier, aminosyrer, antioxidanter og fedtsyrer. Enhver ubalance eller mangel på disse essentielle næringsstoffer kan føre til en række problemer, der kan påvirke din hests fordøjelsessystem, præstationsevne, temperament, hov og pelskvalitet samt generelle trivsel. En CELLA TEST kan hjælpe med at identificere disse ubalancer tidligt, før de udvikler sig til problemer.

Rapporten, som du modtager efter testen, er omfattende og detaljeret. Den analyserer niveauerne af 21 forskellige mineraler, 15 essentielle fedtsyrer, en bred vifte af vitaminer og antioxidanter samt tungmetaller og andre toksiner. Dette giver et fuldstændigt billede af din hests indre sundhedstilstand.

For eksempel, hvis din hest mangler magnesium, kan den vise tegn på muskelsvaghed, nervøsitet eller endda kramper. En mangel på zink kan påvirke hestens hud og pels negativt, hvilket kan føre til kløe og irritation. Ved at identificere disse mangler kan du tilpasse din hests foder og eventuelt tilføje nødvendige tilskud for at rette op på ubalancerne.

Desuden kan en hårcelleanalyse også afsløre tilstedeværelsen af skadelige tungmetaller som kan have helbredsmæssige konsekvenser, hvis de ikke bliver håndteret.

At lave en CELLA TEST på din hest er en investering i dens fremtidige helbred. Det giver dig en konkret plan for at forbedre og vedligeholde dens sundhed, hvilket kan resultere i en gladere, sundere og mere ydeevne stærk hest. Med en grundig forståelse af din hests ernæringsbehov, kan du tage de nødvendige skridt for at sikre, at den får den bedste pleje og ernæring muligt. Vi laver også CELLA TEST på hund. TRUSTPILOT