Fri fragt fra. Køb 750.- Hurtig levering
Tilbage til webshop

Opdag den Naturlige Rengøringsrevolution med Wipe & Clean fra Agriton - Til Din Hunds Velvære og for Miljøet!

Forestil dig at kunne vaske din hund uden bekymring om nogen skadelige stoffer. Traditionel shampoo kan udtørre din hunds hud samt forstyrre dens naturlige hudflora, hvilket på sigt kan medføre forskellige hudproblemer. Wipe & Clean indeholder 80 forskellige gode bakterier og gærsvampe, kaldet Effektive Mikroorganismer (EM). De kaldes sådan, fordi de arbejder på at konkurrere med de dårlige bakterier, der er usunde for hunden. Resultatet bliver en naturligt ren hund med en sund mikroflora i pelsen og på huden. Et plus er også, at når Wipe & Clean løber ud i afløbet, er det faktisk godt for miljøet! Produktet er skabt af det globale firma Agriton med en dybfølt forpligtelse til bæredygtighed og ansvarligt forbrug.

 

Ved at anvende Wipe & Clean til at gøre din hund ren, forhindrer du dårlige bakterier i at angribe hundens hud, samtidig med at den naturlige balance af gavnlige bakterier genoprettes. Wipe & Clean er også ideel til at rense din hunds seng samt udstyr som tæpper, transportboks og halsbånd. Du vil opleve den forvandling, dette produkt bringer til din daglige rutine med din hund. De positive mikroorganismer i produktet arbejder på at nedbryde lugt, bakterier og pletter, samtidig med at de medvirker til at skabe et sundt mikroklima for din hund og dens omgivelser.

 

Wipe & Clean kommer færdigblandet i en 1L sprayflaske, men du kan også købe den i en smart 2L bag-in-box ublandet. Den kommer i de forskellige dufte, Classic, Mynte og Basilikum.

 


Brugsanvisning

Vask af hund

Brug en 1% fortynding af EM Wipe and Clean og massér hesten eller hunden (f.eks. 0,5 dl til 5L vand, eller 1 dl Wipe and Clean til 10L vand). Det er ikke nødvendigt at skylle, tværtimod forlænges aktiviteten af de Effektive Mikroorganismer, så de kan fortsætte med at kolonisere på dyret, hvilket forhindrer udviklingen af dårlige bakterier og svampe på længere sigt.

Vask af udstyr

Det miljø, der skabes, når f.eks. en fugtig hund ligger på et tæppe, giver en ideel grobund for svamp og dårlige bakterier. Ved at vaske tæppet med EM Clean forhindres udviklingen af disse svampe og dårlige bakterier.

Vask af hunde puder og andre materialer med EM Clean hjælper med at opbygge en positiv mikrobiel flora og for at forhindre hudproblemer.

Hæld 10 - 30 ml EM Clean i skyllemiddelrummet, så det ikke kommer i direkte kontakt med traditionelt vaskemiddel (som forhindrer dets aktivitet).

Indhold: vand, mælkesyrebakterier, gær, etanol (0,1-1,5%), eddikesyre og æterisk olje (mynte).

TRUSTPILOT