Kundesupport@godebakterier.dk tlf:+45 30429563
Tilbage til webshop

Få din hests tarmsystem tilbage på sporet

5.790,00 kr.

Kursuset ”Få din hests tarmsystem tilbage på sporet”, er et kursus til dig der kæmper med at få styr på din hests mave.

Dette er et trin for trin forløb, baseret på forskning, så du kan slippe af med frustrationer og store dyrlægeregninger.

Det er et "vi går vejen sammen"-forløb og er skabt for dig, der vil have en køreplan som du kan følge for at opnå en hest med en velfungerende mave og tarm. Kom i mål med et stærkt fællesskab i ryggen og en topmotiveret undervisere ved hånden.

Læs mere om hvad kursuset indeholder neden.Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Kursuset ”Få din hests mave og tarm tilbage på sporet”, et trin for trin forløb på 6 uger, baseret på forskning, så du kan slippe af med frustrationer og store dyrlægeregninger. (Værdi 3950 KR)

 

Kursuset er en unik strategi for at opnå en glad hesteejer, som har en hest med et velfungerende mave- og tarmsystem. Det er en strategi, som er nem at følge, der indgår IKKE nogen dyrlægeregninger, den gør at du bliver fri for nogle af de bekymringer du har for din hest, alle hesteejere kan følge denne strategi, og den leder til en sund tarm -> sund og glad hest.

 

Bonus #1: Ugentlige telefonsamtaler, så din hest gør hurtige fremskridt

 

Bonus #2 En køreplan for at maksimere resultatet med at opnå en hest, der IKKE har løs afføring, som render ned af bagbenene . Du får en plan for, hvordan du skal gribe problemet an og finde den bedste vej til hurtigt at opnå et resultat, som bliver vedholdende. (værdi 1000 kr)

 

Bonus #3 En dagbog for din hests hestepærer, så du kan følge med i de fremskridt, som din hest gør med at få en velfungerende mave og tarm igen. (værdi 250 kr)

 

Bonus #4 Fællesskab med andre hesteejere, som har en hest med en sensitiv tarm, ligesom dig selv . Dette er for, at du skal holde fokus på målet og kunne udveksle oplevelser.


Bonus #5 30 dages forbrug af mælkesyrebakterier til din hest. De er en understøttelse til et velfungerende fordøjelsessystem hos din hest.  (værdi 590 kr)


Da det er begrænset antal pladser på dette kursus, så vil vi bede dig om at booke en samtale så vi sikrer os at dette er et kursus for dig

TRUSTPILOT