COVID-19

Vi har åbent og sender din pakke som vi plejer. Vi følger myndighedernes retningslinjer nøje så du kan være tryg ved at bestille hos Godebakterier.dk

Vælg hjemmelevering så er du fri for at besøge en pakkeshop. Det er gratis fragt ved bestilling over 500 kr ellers koster hjemmelevering 49 kr. 

Udtalelser om OnlyGoodHorse

Med OnlyGoodHorse er der virkelig en kæmpe forskel

"Jeg vil gerne give varme anbefalinger til OnlyGoodHorse, min Lille Prinsen bøvlede meget med efterløb og vi har prøvet et utal af produkter og husråd hvoraf kun hjemmelavet kefir viste rimeligt god effekt men først med OnlyGoodHorse er der virkelig en kæmpe forskel, han er tør 95 procent af tiden og langt mere tilpas..


For at gøre det bedst muligt for ham, lavede jeg en opstart på dobbelt dosis fordelt på 1 helt brev både morgen og aften i Ca 20 dage og så ned på 1 brev pr døgn fordelt på 1/2 morgen og aften...


Jeg vælger pt at se dette som en fast del af hans foder og ikke som en kur... Vi har brugt Onlygoodhorse I flere måneder nu og ser ikke tilbagefald som ved andre produkter vi har prøvet.

Jeg er rigtig glad for jeg valgte at give endnu et nyt (for mig) produkt en chance."


DENNIE HAAR NORDVIG - ejere af Lille Prinsen

"Vi har givet vores konkurrenceheste OnlyGoodHorse i flere år.


Det hjælper dem at klare rejser, foderskift og stress under stævner. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan virkelig anbefale OnlyGoodHorse!"PEDER FREDRICSON - en af verdens bedste springryttere. EM guld, OL sølv og flere VM medaljer.

"Min minishetlænder har været så dårlig i maven, vi prøvede alt, til vi til sidst fik et tip om at prøve OnlyGoodHorse.


OnlyGoodHorse er det eneste der har hjulpet, min shettis har perfekt balance i maven tak være OnlyGoodHorse! 


ISABELLE BRÄCKE - Ejere til minishetlænder Toulouse "Tusse"

""Jeg har en araber dreng på 17 år. Der har haft dårlig mave i nogle år nu.

Jeg fik taget blodprøve på ham for 2 år siden, da dyrlægen have mistanke om at hans problem kunne være noget alders relateret.

Det viste sig at hans levertal var forhøjede. Jeg har prøvet rigtig mange produkter, men ingen har virket optimalt

Så læste jeg om OnlyGoodHorse og prøvede det. Efter 2 dage var der næsten normal afføring.

Jeg gav ham det i en måned og nu har han været uden i en uge og han har stadig normal afføring! Jeg er bare så glad 🙂!

Det er klart noget jeg vil anbefale til andre. OnlyGoodHorse er noget jeg vil have på lager, så han hurtigt kan starte op på det, hvis hans mave bliver lidt bøvlet i ny og næ"

JOAN KRAG  Ejere af arabhesten Zahkir 

"Vi købte for 4 mdr siden en ny pony, med “wrap-mave”.

Det var den helt rigtige pony, så vi måtte løse udfordringen med maven. Det viste sig desværre hurtigt, at det var et noget større problem end blot at fjerne wrappen.

Han har været igennem behandlinger og tilskud, og har fulgt alle dyrlægens anvisninger - med bedring, men ikke 100% tilfredsstillende, og slet ikke vedvarende.

Fra første dag med OnlyGoodHorse rettede hans mave sig, og er forsat stabil! Ikke flere kokasser, ingen efterløb, ingen stressmave ved stævner og transport.

Tak til OnlyGoodHorse for et produkt der virker, og til Madeleine for kompetent vejledning ️"

JULIE EWALD CARLSEN - mor til Frida og ponyen Bugsy Malone


"Super godt produkt!

Er netop blevet færdig med kur til vores pony. Må sige det er utroligt effektivt. Pony har haft efterløb hele vinteren og vi har prøver forskellige produkter og ændret foder mm. Uden den helt store effekt.

Efter kun 3 dage med jeres produkt, var det væsentligt bedre, næsten helt væk og nu, efter alle 15 sticks, er ponys mave nu helt i orden og total uden efterløb. Tusind tak, for et fantastisk produkt der faktisk virker 👍🏼"

VIVIAN SØRENSEN mor til Maria og ponyen Femke
"Det er så fantastisk! Hvis mine heste har dårlig mave under et stævne, så er maven allerede i top under samme stævne"

ANNE SOFIE KRISTENSEN -  Springryttere og ejere til springhestene Champion Leauge og Harley 

"Jeg købte for knap 14 måneder siden i en lille islænder hoppe på 15 år. Da jeg købte hende, var hun meget undervægtig. Hun havde været udsultet. Jeg troede, hun bare skulle fordres op over vinteren, og så kunne jeg starte genoptræning med hende til foråret. Men sådan skulle det ikke gå. Det viste sig, at hun var i værre forfatning end først antaget.

Hun tog ikke på som forventet på trods af tilpasset foderplan, så jeg fik hende gastro undersøgt, hvilket viste mavesår. Igen troede jeg, alt ville blive godt, når maven var i orden, men på trods af fri græs og tilpasset foderplan efter endt mavesårsbehandling, så tog hun stadig ikke på, som hun burde. Det var som om hun nåede et punkt og så skete der ligesom bare ikke mere.

Jeg havde tre forskellige dyrlæger indover, og alle tre endte med at sige til mig, at de mente, det var bedst med en aflivning inden vinteren, da hun var for ødelagt i kroppen (tarmsystemet). Den sidste melding blev givet i starten af september i år. Jeg besluttede, at jeg ville gøre et sidste forsøg i løbet af oktober, inden jeg ville sige farvel til hende. Jeg havde nemlig i mellemtiden hørt om Onlygoodhorse.

Jeg gav hende to breve om dagen i 15 dage. Derefter ét brev om dagen i en måned. Allerede efter få uger kunne jeg begynde at se forskel. Det startede med, at hendes pels ikke længere var fedtet, hun begyndte at tage på, hendes man og hale er vokset helt enormt og hun har fået mere energi.

Jeg er overbevist om, at Onlygoodhorse var det, der skulle til for at rette balancen i tarmen, så hun kunne udnytte sit foder korrekt.


Jeg er nu fortrøstningsfuld for hendes fremtid ❤️"


TANYA QUISTORFF DONVILD - ejere af islænderen Soley


"Onlygoodhorse får mine varmeste anbefalinger, min hest var til tynde side og har altid vært det, han har bl.a. også vært igennem et mavesårs forløb.


Vi startede på onlygoodhorse 25 december 2019 siden vi er startede har han taget omkring 25/30kg på 😊 samt efter han har taget så meget på har jeg måtte invester i ny sadel.


Hans afføring er også blevet meget pæner at se på og ikke så løs i det mere.


Han har også fået en meget flotter pels 😊 jeg anbefaler onlygoodhorse til alle som skal bruge noget til mave/tarmsystemet 😊


Første billede er fra dagen han startede og andet billede er taget idag 18/2-2020 🐴"


FREDERIKKE FLINDT - ejere 

Den 1 december 2019 blev vores toptunet dressurhest Lisell ramt af akut colitis som er en voldsom tarm infektion også kaldet taroksyge. Den kan i løbet af ingen tid kan koste en hest livet.


Vi har i forvejen en hest med mavesår så vi ved når maven driller så er det afsted til hestehospitalet i Morud. De kunne ikke garantere at redde hende, men de vil prøve med væske i drop flere gange i døgnet og smertestillende. Ja alt hvad de overhovedet havde af muligheder at proppe i hende. Vægt og muskler gik total i bund og efter 8 dage kunne de heldigvis give os de gode ord "Hun klarer den"! Den tarmbetændelse har kostet mange heste livet, så vi var jublende lykkelig.


Når hun var indlagt fik vi snakket med hendes dyrlæge som i behandlingsprogrammet havde givet hendes tarm/mave bakterier. Vi snakkede om hendes behandling for år tilbage hvor hun fik nogle mælkesyrebakterier [OnlyGoodHorse som den gang hed ProEquo] som dengang også fik hende meget hurtigt i balance. Hendes diarre gik hurtigt væk og afføring fik normalt lugt igen.

 

Efter ca. 2 dage efter fik vi en opringning fra dyrlæge og glædelig var det at hun var begyndt at spise, mere fast afføring og ingen efterløb så det var igen et bevis på at OnlyGoodHorse igen har stabiliseret hesten mave.

 

Hun fik 3 portioner om dagen og efter yderlig 3 dage hentede vi en meget glad, vrinskende hest med lys og glæde i øjnene.

 

Vores hest er nu efter jul sat igang med langsom genoptræning da alle hendes muskler og fedt er væk, så det vil tage tid, men hun lever bland andet takke være et så godt produkt.

 

Lige nu er vi gået ned til 2 portioner daglig iblandet kold mash, det er vigtigt da bakterierne ikke kan tåle VARME. Kan du ikke få din hest til at spise det, så tager i en stort engangs sprøjte, blander det op med meget lidt vand og vupti ind i munden med et lækkert æble til.


Så herfra skal det ihvert fald lyde et stort tak til GODEBAKTERIER for uden dette produkt var hun måske ikke mere.


 KATJA OG LOUISE JØRGENSEN - Ejere til prinsessen Lisell

 “Kan kun anbefale Only Good Horse jeg har et føl på 10 mdr. som fik gærings kolik den 27 dec. 19.

Jeg [hesten] har siden døjet med diarré og en hest der ikke kunne tåle at gå ude når det var koldt, så blev maven endnu værre og hun fik ondt.

I samråd med min dyrlæge startede jeg hende op på Only Good Horse og det er vildt den forandring der er sket. Jeg tør næsten ikke tro på det men jeg har en hest med pæne pærer og hun er mere glad og energisk og så kan hun holde til at gå ude igen så jubiii”

 

MAJA DRUE - Ejere