Udtalelser om OnlyGoodHorse

"Min minishetlænder har været så dårlig i maven, vi prøvede alt, til vi til sidst fik et tip om at prøve OnlyGoodHorse. OnlyGoodHorse er det eneste der har hjulpet, min shettis har perfekt balance i maven tak være OnlyGoodHorse! 

ISABELLE BRÄCKE - Ejere til minishetlænder Toulouse "Tusse"

"Vi har givet vores konkurrenceheste OnlyGoodHorse i flere år. Det hjælper dem at klare rejser, foderskift og stress under stævner. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan virkelig anbefale OnlyGoodHorse!"

PEDER FREDRICSON - en af verdens bedste springryttere. EM guld, OL sølv og flere VM medaljer.

""Jeg har en araber dreng på 17 år. Der har haft dårlig mave i nogle år nu.

Jeg fik taget blodprøve på ham for 2 år siden, da dyrlægen have mistanke om at hans problem kunne være noget alders relateret.

Det viste sig at hans levertal var forhøjede. Jeg har prøvet rigtig mange produkter, men ingen har virket optimalt

Så læste jeg om OnlyGoodHorse og prøvede det. Efter 2 dage var der næsten normal afføring.

Jeg gav ham det i en måned og nu har han været uden i en uge og han har stadig normal afføring! Jeg er bare så glad 🙂!

Det er klart noget jeg vil anbefale til andre. OnlyGoodHorse er noget jeg vil have på lager, så han hurtigt kan starte op på det, hvis hans mave bliver lidt bøvlet i ny og næ"

JOAN KRAG  Ejere af arabhesten Zahkir 

"Vi købte for 4 mdr siden en ny pony, med “wrap-mave”.

Det var den helt rigtige pony, så vi måtte løse udfordringen med maven. Det viste sig desværre hurtigt, at det var et noget større problem end blot at fjerne wrappen.

Han har været igennem behandlinger og tilskud, og har fulgt alle dyrlægens anvisninger - med bedring, men ikke 100% tilfredsstillende, og slet ikke vedvarende.

Fra første dag med OnlyGoodHorse rettede hans mave sig, og er forsat stabil! Ikke flere kokasser, ingen efterløb, ingen stressmave ved stævner og transport.

Tak til OnlyGoodHorse for et produkt der virker, og til Madeleine for kompetent vejledning ️"

JULIE EWALD CARLSEN - mor til Frida og pony til Bugsy Malone


"Super godt produkt!

Er netop blevet færdig med kur til vores pony. Må sige det er utroligt effektivt. Pony har haft efterløb hele vinteren og vi har prøver forskellige produkter og ændret foder mm. Uden den helt store effekt.

Efter kun 3 dage med jeres produkt, var det væsentligt bedre, næsten helt væk og nu, efter alle 15 sticks, er ponys mave nu helt i orden og total uden efterløb. Tusind tak, for et fantastisk produkt der faktisk virker 👍🏼"

VIVIAN SØRENSEN mor til Maria og ponyen Femke
"Det er så fantastisk! Hvis mine heste har dårlig mave under et stævne, så er maven allerede i top under samme stævne"

ANNE SOFIE KRISTENSEN -  Springryttere og ejere til springhestene Champion Leauge og Harley 

"Jeg købte for knap 14 måneder siden i en lille islænder hoppe på 15 år. Da jeg købte hende, var hun meget undervægtig. Hun havde været udsultet. Jeg troede, hun bare skulle fordres op over vinteren, og så kunne jeg starte genoptræning med hende til foråret. Men sådan skulle det ikke gå. Det viste sig, at hun var i værre forfatning end først antaget.

Hun tog ikke på som forventet på trods af tilpasset foderplan, så jeg fik hende gastro undersøgt, hvilket viste mavesår. Igen troede jeg, alt ville blive godt, når maven var i orden, men på trods af fri græs og tilpasset foderplan efter endt mavesårsbehandling, så tog hun stadig ikke på, som hun burde. Det var som om hun nåede et punkt og så skete der ligesom bare ikke mere.

Jeg havde tre forskellige dyrlæger indover, og alle tre endte med at sige til mig, at de mente, det var bedst med en aflivning inden vinteren, da hun var for ødelagt i kroppen (tarmsystemet). Den sidste melding blev givet i starten af september i år. Jeg besluttede, at jeg ville gøre et sidste forsøg i løbet af oktober, inden jeg ville sige farvel til hende. Jeg havde nemlig i mellemtiden hørt om Onlygoodhorse.

Jeg gav hende to breve om dagen i 15 dage. Derefter ét brev om dagen i en måned. Allerede efter få uger kunne jeg begynde at se forskel. Det startede med, at hendes pels ikke længere var fedtet, hun begyndte at tage på, hendes man og hale er vokset helt enormt og hun har fået mere energi.

Jeg er overbevist om, at Onlygoodhorse var det, der skulle til for at rette balancen i tarmen, så hun kunne udnytte sit foder korrekt.


Jeg er nu fortrøstningsfuld for hendes fremtid ❤️"


TANYA QUISTORFF DONVILD - ejere af islænderen Soley