Kundesupport  •  Tlf. 30 42 95 63  •  kundesupport@godebakterier.dkTilbage til webshop

Mød vores kunder og læs om deres erfaring med OnlyGoodHorse

Herunder fortæller nogle af vores kunder om hvordan OnlyGoodHorse gjort en forskel for deres hest.

Jeg simpelthen ELSKER det her pulver

Jeg har en hest der døjer med ondt i hovene grundet EMS. Hendes mave har været meget dårlig igennem lang tid, i sær efter en fejldosering af medicin i sommers. Hver gang hun fik tynd mave, blussede hendes stivhed i benene op. Jeg har kæmpet som en vanvittig og købt mig fattig i diverse tilskud til maven og på trods af mit stråfoders super kvalitet, blev hun bare ved at have rigtigt dårlig mave.

Fornylig gav min nye dyrlæge mig "OnlyGoodHorse", pga. hesten skulle have stærk smertestillende, som kan ved brug også desværre kan resultere i sår nede i mavesækken . På det tidspunkt havde hun tynd mave konstant og jeg var meget nervøs for hvordan hun ville reagere på medicinen, men spændt på om disse mælkesyrebakterier ville have nogen effekt. 

Det skal jeg love for at det havde. Dagen efter første dosering af OnlyGoodHorse var hendes bagdel fuldstændig tør og ingen hale indsmurt i møg. Jeg græd af glæde faktisk. Hendes hestepærer er flottere end de nogensinde har været, og det på trods af høje doser smertestillende. Pulveret virkede med det samme, simpelthen. Jeg er meget imponeret over præcis hvor godt, det hjælper min hest. Det er trygt at vide midt i al den turbulens det er at have en syg hest, at jeg kan hjælpe hendes fordøjelsessystem optimalt. Jeg bliver nød til at sige at jeg simpelthen ELSKER det her pulver. Det vil være en fast del af mit arsenal af uundværlige remedier i stalden. Jeg vil vove at påstå, at det er med til at redde min hoppes liv. Taknemmelige tanker til udviklerne af OnlyGoodHorse Kh Tine B.

Stort tak til GODEBAKTERIER


"Den 1 december 2019 blev vores toptunet dressurhest Lisell ramt af maveproblemer. 

Vi har i forvejen en hest med maveproblemer så vi ved når maven driller så er det afsted til hestehospitalet i Morud. De kunne ikke garantere at redde hende, men de vil prøve med væske i drop flere gange i døgnet og smertestillende. Ja alt hvad de overhovedet havde af muligheder at proppe i hende. Vægt og muskler gik total i bund og efter 8 dage kunne de heldigvis give os de gode ord "Hun klarer den"! Så vi var jublende lykkelig.

Når hun var indlagt fik vi snakket med hendes dyrlæge som i behandlingsprogrammet havde givet hendes tarm/mave bakterier. Vi snakkede om hendes behandling for år tilbage hvor hun fik nogle mælkesyrebakterier [OnlyGoodHorse som den gang hed ProEquo] som dengang også fik hende meget hurtigt i balance. 

Efter ca. 2 dage efter fik vi en opringning fra dyrlæge og glædelig var det at hun var begyndt at spise, mere fast afføring og ingen efterløb så det var igen et bevis på at OnlyGoodHorse igen har hjulpet hesten mave.

Hun fik 3 portioner om dagen og efter yderlig 3 dage hentede vi en meget glad, vrinskende hest med lys og glæde i øjnene.

Vores hest er nu efter jul sat igang med langsom genoptræning da alle hendes muskler og fedt er væk, så det vil tage tid, men hun lever bland andet takke være et så godt produkt.

Lige nu er vi gået ned til 2 portioner daglig iblandet kold mash, det er vigtigt da bakterierne ikke kan tåle VARME. Kan du ikke få din hest til at spise det, så tager i en stort engangs sprøjte, blander det op med meget lidt vand og vupti ind i munden med et lækkert æble til.

Så herfra skal det ihvert fald lyde et stort tak til GODEBAKTERIER"

KATJA OG LOUISE JØRGENSEN - Ejere til prinsessen Lisell

Med OnlyGoodHorse er der virkelig en kæmpe forskel


"Jeg vil gerne give varme anbefalinger til OnlyGoodHorse, min Lille Prinsen bøvlede meget med efterløb og vi har prøvet et utal af produkter og husråd hvoraf kun hjemmelavet kefir viste rimeligt god effekt men først med OnlyGoodHorse er der virkelig en kæmpe forskel, han er tør 95 procent af tiden og langt mere tilpas..

For at gøre det bedst muligt for ham, lavede jeg en opstart på dobbelt dosis fordelt på 1 helt brev både morgen og aften i Ca 20 dage og så ned på 1 brev pr døgn fordelt på 1/2 morgen og aften...

Jeg vælger pt at se dette som en fast del af hans foder og ikke som en kur... Vi har brugt Onlygoodhorse I flere måneder nu og ser ikke tilbagefald som ved andre produkter vi har prøvet.

Jeg er rigtig glad for jeg valgte at give endnu et nyt (for mig) produkt en chance."

DENNIE HAAR NORDVIG - ejere af Lille Prinsen

Onlygoodhorse var det, der skulle til for at rette balancen i tarmen

"Jeg købte for knap 14 måneder siden i en lille islænder hoppe på 15 år. Da jeg købte hende, var hun meget undervægtig. Hun havde været udsultet. Jeg troede, hun bare skulle fordres op over vinteren, og så kunne jeg starte genoptræning med hende til foråret. Men sådan skulle det ikke gå. Det viste sig, at hun var i værre forfatning end først antaget.

Hun tog ikke på som forventet på trods af tilpasset foderplan, så jeg fik hende gastro undersøgt, hvilket viste problemer i maven. Igen troede jeg, alt ville blive godt, når maven var i orden, men på trods af fri græs og tilpasset foderplan efter endt behandling, så tog hun stadig ikke på, som hun burde. Det var som om hun nåede et punkt og så skete der ligesom bare ikke mere. 

Jeg havde tre forskellige dyrlæger indover, og alle tre endte med at sige til mig, at de mente, det var bedst med en aflivning inden vinteren, da hun var for ødelagt i kroppen (tarmsystemet). Den sidste melding blev givet i starten af september i år. Jeg besluttede, at jeg ville gøre et sidste forsøg i løbet af oktober, inden jeg ville sige farvel til hende. Jeg havde nemlig i mellemtiden hørt om Onlygoodhorse.

Jeg gav hende to breve om dagen i 15 dage. Derefter ét brev om  dagen i en måned. Allerede efter få uger kunne jeg begynde at se forskel. Det startede med, at hendes pels ikke længere var fedtet, hun begyndte at tage på, hendes man og hale er vokset helt enormt og hun har fået mere energi. 

Jeg er overbevist om, at Onlygoodhorse var det, der skulle til for at hun igen kunne udnytte sit foder korrekt.

Jeg er nu fortrøstningsfuld for hendes fremtid ❤️"

TANYA QUISTORFF DONVILD - ejere af islænderen Soley

Efter 2 dage var der næsten normal afføring


"Jeg har en araber dreng på 17 år. Der har haft dårlig mave i nogle år nu.

Jeg fik taget blodprøve på ham for 2 år siden, da dyrlægen have mistanke om at hans problem kunne være noget alders relateret.

Jeg har prøvet rigtig mange produkter, men ingen har virket optimalt

Så læste jeg om OnlyGoodHorse og prøvede det. Efter 2 dage var der næsten normal afføring.

Jeg gav ham det i en måned og nu har han været uden i en uge og han har stadig normal afføring! Jeg er bare så glad 🙂!

Det er klart noget jeg vil anbefale til andre. OnlyGoodHorse er noget jeg vil have på lager, så han hurtigt kan starte op på det, hvis hans mave bliver lidt bøvlet i ny og næ"

JOAN KRAG -  Ejere af arabhesten Zahkir 

Det hjælper hestene at klare rejser, foderskift og stress under stævner


"Vi har givet vores konkurrenceheste OnlyGoodHorse i flere år.

Det hjælper hestene  at klare rejser, foderskift og stress under stævner. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan virkelig anbefale OnlyGoodHorse!"

PEDER FREDRICSON - en af verdens bedste springryttere. EM guld, OL sølv og flere VM medaljer.

Vi har kunne se en stor forskel på hestene


"Vi har kunne se en stor forskel på hestene i udseende og træning efter vi bruger OnlyGoodHorse"

JULIE CHRISTIANSEN - 3 x Verdensmester på Islandske heste

Maven allerede i top under samme stævne


"Det er så fantastisk! Hvis mine heste har dårlig mave under et stævne, så er maven allerede i top under samme stævne"

ANNE SOFIE KRISTENSEN -  Springryttere og ejere til springhestene Champion Leauge og Harley 

Anbefaler OnlyGoodHorse til alle som skal bruge noget til mave/tarmsystemet


"Onlygoodhorse får mine varmeste anbefalinger, min hest var til tynde side og har altid vært det.

Vi startede på onlygoodhorse 25 december 2019 siden vi er startede har han taget omkring 25/30kg på 😊 samt efter han har taget så meget på har jeg måtte invester i ny sadel.

Hans afføring er også blevet meget pæner at se på og ikke så løs i det mere.

Han har også fået en meget flotter pels 😊 jeg anbefaler Only Good Horse til alle som skal bruge noget til mave/tarmsystemet 😊

Første billede er fra dagen han startede og andet billede er taget idag 18/2-2020 🐴"

FREDERIKKE FLINDT - ejere 

Kan kun anbefale Only Good Horse

 “Kan kun anbefale Only Good Horse jeg har et føl på 10 mdr. som fik dårlig mave den 27 dec. 19.

Jeg [hesten] har siden døjet med splat mave og en hest der ikke kunne tåle at gå ude når det var koldt, så blev maven endnu værre og hun fik ondt.

I samråd med min dyrlæge startede jeg hende op på Only Good Horse og det er vildt den forandring der er sket. Jeg tør næsten ikke tro på det men jeg har en hest med pæne pærer og hun er mere glad og energisk og så kan hun holde til at gå ude igen så jubiii”

MAJA DRUE - Ejere


Må sige det er utroligt effektivt

"

Super godt produkt!

Er netop blevet færdig med kur til vores pony. Må sige det er utroligt effektivt. Pony har haft efterløb hele vinteren og vi har prøver forskellige produkter og ændret foder mm. Uden den helt store effekt.

Efter kun 3 dage med jeres produkt, var det væsentligt bedre, næsten helt væk og nu, efter alle 15 sticks, er ponys mave nu helt i orden og total uden efterløb. Tusind tak, for et fantastisk produkt der faktisk virker 👍🏼"

VIVIAN SØRENSEN -  mor til Maria og ponyen Femke

OnlyGoodHorse er det eneste der har hjulpet


"Min minishetlænder har været så dårlig i maven, vi prøvede alt, til vi til sidst fik et tip om at prøve OnlyGoodHorse.

OnlyGoodHorse er det eneste der har hjulpet, min shettis har perfekt mave tak være OnlyGoodHorse! 

ISABELLE BRÄCKE - Ejere til minishetlænder Toulouse "Tusse"

Ikke flere kokasser, ingen efterløb, ingen stressmave ved stævner og transport


"Vi købte for 4 mdr siden en ny pony, med “wrap-mave”.

Det var den helt rigtige pony, så vi måtte løse udfordringen med maven. Det viste sig desværre hurtigt, at det var et noget større problem end blot at fjerne wrappen.

Han har været igennem behandlinger og tilskud, og har fulgt alle dyrlægens anvisninger - med bedring, men ikke 100% tilfredsstillende, og slet ikke vedvarende.

Fra første dag med OnlyGoodHorse rettede hans mave sig, og er forsat stabil! Ikke flere kokasser, ingen efterløb, ingen stressmave ved stævner og transport.

Tak til OnlyGoodHorse for et produkt der virker, og til Madeleine for kompetent vejledning ❤️"

JULIE EWALD CARLSEN - mor til Frida og ponyen Bugsy Malone

Det mest effektive jeg har fundet og givet ponyen til dato

"Vores pony har i alt den tid vi har haft den, haft tendens til løs gødning. I starten var gødningen også vildt tung.

Jeg har snart prøvet alle produkter som skulle kunne hjælpe, og et enkelt produkt har også været brugt med held i 2½ år, men så skulle det også tildeles hver dag, ellers gik det hurtigt galt igen.

De øvrige produkter enten nægtede ponyen at æde eller de havde ingen effekt. Efter de 2½ år med rimelig effekt af det produkt som virkede, klingede effekten stille og roligt ud, og jeg var tilbage til at skulle afsøge markedet for produkter som kunne hjælpe ponyen.

Igen blev mange produkter købt og prøvet, og enten ville pony ikke æde det eller det havde ingen virkning. Jeg faldt over en reklame for ProEquo [nu skiftet navn til OnlyGoodHorse], og jeg må sige at det er det mest effektive jeg har fundet og givet ponyen til dato.

Pony startede med en kur på 15 dage, og allerede på 5-6 dagen lavede den de fineste pærer. Jeg giver pony 2-3 dages kur ved behov nu, og behovet bliver mere og mere sjældent. Intervallet er gået fra 2 uger til omtrent 3 måneder mellem en mini-kur med ProEquo [OnlyGoodHorse]"

Sanne Jardino


Kan kun anbefale produktet

"Jeg bruger Onlygoodhorse til vores pony. han havde i en længer periode havde en slem omgang tynd afføring og meget lidt afføring skiftevis, som desværre ente med afføringen sad fast. Vi fik anbefalet af venner som brugte det til deres hest og havde god erfaring med det. Vores pony havde brug for at få styr på maven igen.

Efter at vi er begyndt at give Onlygoodhorse til vores pony har han på intet tidspunkt haft tynd mave og er kommet af med regelmæssigt afføring.

Jeg kan kun anbefale produktet - god mave er udgangspunktet for en sund hest"

Christina Wisti Hansen - ponymor

Kan med sikkerhed sige at OnlyGoodHorse virkede


"Jeg er altid meget skeptisk til nye tilskud idet det ikke altid virker. Men jeg kan med sikkerhed sige at OnlyGoodHorse virkede på Mökkur, som var meget plaget af mitter. At få se sin hest gå uden insektsdække og ikke være plaget sådan som han plejer om sommeren er en befrielse"

Desirée Alameri - rider Islandsheste på det finske landshold og opdrættere


Det hjalp på tre dage!

Jeg fik min haflinger sidste år, hvor forrige ejer fortalte, at han ofte led af efterløb/våde prutter. Han var undersøgt for alt og de kunne ikke sige, hvad der var galt.

Jeg har forsøgt at finde ud af, hvornår han har det feks ved foderskift og stress. Han gik i løsdrift/vandrefold i et år med kun hø og vitaminer, som skulle være det bedste for sådan en hest som ham.

Men han fik endnu mere efterløb og havde en vinter med mange hovbylder og hudproblemer. Jeg tror, at jeg har prøvet alle former for tilskud, som skulle hjælpe på maven. Indtil min nye dyrlæge sagde, at jeg skulle prøve Only Good Horse.

Det hjalp på tre dage! Her efter en måneds tid fik de wrap ude på folden, da han stadig går på døgnfold. Så begyndte efterløbet igen. Jeg har givet dobbelt portion Only Good Horse i tre dage nu og efterløbet er forsvundet igen. Jeg er så glad for det og min hest spiser det gladeligt og trives som aldrig før❤.

ELINE REGN SØRENSEN  - Ejere

TRUSTPILOT